• İHSANBAŞKAN

KAVAK KAYMAKAMLIĞINDAN ÖRNEK GÖNÜL HAREKETİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 07 Temmuz 2020 23:04
KAVAK KAYMAKAMLIĞINDAN ÖRNEK GÖNÜL HAREKETİ
Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığının girişimleri ve finanse etmesiyle 38 öksüz ve yetim yavrumuza tablet ve bisiklet hediye edildi.

Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığının girişimleri ve finanse etmesiyle 38 öksüz ve yetim yavrumuza tablet ve bisiklet hediye edildi. 


Düzenlenen hediye törenine Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, STK temsilcileri ve halkımız katıldı.


Düzenlenen törende Sayın Kaymakamımız İbrahim Engin ŞENAY, yetimlerin ve öksüzlerin milletimiz nezdindeki değerinden ve onlara sahip çıkmamız gerektiğinden bahsederken yetim ve öksüzlerimizin bizlere Allah'ın emaneti olduklarını söyledi. Devletimizin her zaman onların yanında ve arkasında destekçisi olduğunu belirten Sayın Kaymakamımız, kapısının ve telefonunun kendilerine her zaman açık olduğunu söyledi ve devletimizin ve milletimizin onlardan tek beklentilerinin vatanına ve milletine bağlı ve yararlı bireyler olmaları olduğunu belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise böyle bir çalışma yaptıkları için Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederken, devletimizin her zaman olduğu gibi dezavantajlı vatandaşlarımızın yanında olduğunu ve sosyal devlet anlayışını had safhada benimsediğini ve uyguladığını belirtti.


Programda İlçemiz Rıdvan Çelikel Fen Lisesi müzik öğretmeni Anıl Somuncu ve 11. sınıf öğrencisi Yiğit Melek canlı müzik performansı sergilerken hediye takdiminin ardından program sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.