Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil Veda Mesajı yayınladı

SAMSUN Haber Girişi : 18 Temmuz 2024 21:27
Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil Veda Mesajı yayınladı
Kavak İlçesinde görev yaptığı 10 ay boyunca yediden yetmişe herkesin sevgisini toplayan Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil veda mesajı yayınladı.

Kilis Musabeyli Kaymakamlığına atanan Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil Veda Mesajı yayınladı

 

Kavak İlçesinde görev yaptığı 10 ay boyunca yediden yetmişe herkesin sevgisini toplayan Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil veda mesajı yayınladı.

 

 Kavak Kaymakamı Erdem KARANFİL veda mesajında: 

 

"10 ay boyunca gururla ve çok severek görev yaptığım Kavak Kaymakamlığından, Kilis Musabeyli Kaymakamlığına atanmam nedeniyle ayrılıyorum.

Devletine, milletine bağlı, çalışkan ve üretken KAVAK ilçemize ve KAVAK’lılara hizmet etme şansı bulduğum için çok mutlu ve gururluyum.

Görevim boyunca “Devlet Millet İçindir” anlayışı ile ayrım gözetmeksizin kapımı ve gönlümü herkese açık tutmaya çalıştım, herkesin derdiyle dertlenmeye gayret ettim, bilerek isteyerek kimseyi kırmamaya özen gösterdim.

Görevimden ayrılırken; şevkle ve istekle çalışmanın, güzel hizmetlere vesile olmanın, güzel anılar ve dostluklar biriktirmenin huzuru ile ayrılıyorum.

Görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen başta Sayın Valimiz Orhan TAVLI, Sayın Milletvekillerimiz, ismini tek tek sayamadığım devlet ve meslek büyüklerim olmak üzere, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticilerine, Temsilcilerine, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışan mesai arkadaşlarıma ve Çok Kıymetli Kavak Halkına şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonraki görev yerlerimde kapımın sizlere daima açık olduğunu belirtmek istiyorum.

Kıymetli Kavak’lı Gençler, çok kısa bir zaman olsa da hepinize tek tek dokunmaya gayret ettim. Sizlerden tek isteğim, Devletine, Milletine, Vatanına bağlı çalışkan, ahlaklı ve azimli örnek bireyler olmanızdır. Hepiniz pırıl pırılsınız. Her nerede olursanız olun doğduğunuz, var olduğunuz topraklar Kavak’ı hiç bir zaman unutmayın. Bir Kaymakam Abiniz olarak, her zaman bana ulaşabilirsiniz. Ben her zaman yanınızda olacağım.

Herkese “Allah’a ısmarladık” diyor, haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli Kavaklı Hemşehrilerime ve mesai arkadaşlarıma veda ediyor, bundan sonraki çalışma ve özel hayatınızda başarı ve mutluluklarınızın devamını diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum" dedi. 

 

Sosyal medyada yer alan mesaja çok sayıda yorum geldi.  Yorum yazan vatandaşların duygulu ifadeler kullandığı biz de seni çok seviyoruz. Seni hiç unutmayacağız. Gençlerimiz seni daima örnek alacak. Biz senden çok şey öğrendik dedikleri görüldü.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.