Kavak Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu iftarda buluştu

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 01 Temmuz 2015 10:43
Kavak Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu iftarda buluştu
Kısa adı KADEF olan Kavak Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Çatalçam Orman Korusunda gerçekleşen iftarda bir araya geldiler.
KADEF Genel  Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz  Yönetim Kurulu Üyelerine İftar yemeği verdi.

Kısa adı KADEF olan Kavak Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Çatalçam Orman Korusunda gerçekleşen iftarda bir araya geldiler.

Bünyesinde 56 derneğin yer aldığı ve 15 Binin üzerinde üyeye sahip bulunan ve Merkezi Samsunda olan KADEF  bölgenin en büyük Sivil Toplum Kuruluşları arasında görülüyor. 
 
KADEF Genel  Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz yaptığı konuşmada KADEF'in her geçen gün daha da büyüdüğünü bu anlamda kendilerine ciddi sorumluluklar düştüğünü bunun da bilincinde olduklarını ifade ederek: ' Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bölgemiz adına verimli ve kalıcı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Federasyonumuz çalışmalarıyla örnek teşkil etmektedir. Birlik ve beraberlik içerisinde yol aldık. Bundan sonra da bunu böyle sürdürmeye kararlıyız. Birlikte çalıştığımız Yönetim Kurulumuzda yer alan siz değerli yol arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Mevlam ağzımızın ve gönlümüzün tadını bozmasın. ' diyerek konuştu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.