• İHSANBAŞKAN

Kavak Dernekler Federasyonun'dan Samsunspor'a ziyaret

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 13 Kasım 2015 20:53
Kavak Dernekler Federasyonun'dan Samsunspor'a ziyaret
Kavak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz KARAGÖZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Samsunspor Kulübünü ziyaret ederek, önümüzdeki hafta oynanacak maç için başarılar diledi.
Kavak Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz KARAGÖZ ve Yönetim Kurulu üyeleri Samsunspor Kulübünü ziyaret ederek, önümüzdeki hafta oynanacak maç için başarılar diledi. 


Futbolculara antrenman öncesi başarılar dileyerek çiçek sunup baklava ikram eden veren Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Samsunsporlu futbolcuların antrenmanlarını izlediler.


Yılmaz Karagöz ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; 'Samsunspor bizim gururumuz. Onun başarıları tüm şehrimizin başarısıdır. Aldığı galibiyet şehrimize de büyük moral kazandırmaktadır. Biz Samsunsporumuzun yenilgisinde de başarısında da daima yanında olduk. Bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün yönetim kurulu olarak federasyonumuza üye olan  55 adet derneğimiz adına ziyaret ederek başarılar dilemek istedik. Bizi çok güzel karşıladılar. Sporcularımızın oldukça yüksek morale sahip olduklarını gördük. Bu da bizi ayrıca sevindirdi. Maçlarını kaçırmadan izlemeye çalışıyoruz' diyerek konuştu.

Ziyarette Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven'de hazır bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.