• İHSANBAŞKAN

KAVAK AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN SARICAOĞLU'NA ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 17 Ekim 2020 17:01
KAVAK AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN SARICAOĞLU'NA  ZİYARET
Kavak AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır ve Yönetim kurulu üyeleri evinde karantina altında bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret etti.
KAVAK AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN SARICAOĞLU'NA ANLAMLI ZİYARET

Kavak AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri evinde karantina altında bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu  Kavak Akbelen Mahallesindeki  evinde ziyaret etti.

Eşi Narin Sarıcaoğlu ile birlikte evinin balkonuna çıkarak ziyaretçilerine hoşgeldin diyerek selamlayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ziyaretten duygulandığı görüldü. Sarıcaoğlu buradan tüm dostlarıma da selam gönderiyorum. Hayır dualarınızla İnşallah en kısa zamanda aranızda olacağım. Hayır dualarınızı hissediyorum ve bekliyorum diyerek selam gönderdi. 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna geçtiğimiz günlerde Covit 19 teşhisi konulmuş Samsun Eğitim ve Araştırma hastanesinde yatmış daha sonra taburcu olarak Akbelendeki evinde karantinaya çekilmişti. 

Ziyaretle ilgili olarak kavak AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır: "Belediye Başkanımız Sayın İbrahim SARICAOĞLU’na geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunduk. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin" dedi

Başkan İbrahim Sarıcaoğlu'na tekrar acil şifalar diliyor en kısa zamanda sağlığına kavuşarak görevine dönmesini Allah'tan niyaz ediyoruz. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.