Karadeniz 9. Kitap Fuarı Samsun'da açılıyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Haziran 2024 22:08
Karadeniz 9. Kitap Fuarı Samsun'da açılıyor

Karadeniz 9. Kitap Fuarı, 28 Eylül - 6 Ekim 2024 tarihleri arasında açık kalacak 

 

Karadeniz 9. Kitap Fuarı, 28 Eylül - 6 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir.  Fuarı, 28 Eylül - 6 Ekim 2024 tarihleri arasında 10.00-19.30 saatleri arasında açık olacaktır.

 

Karadeniz Bölgesinin en büyük ülkemizin en prestijli TÜYAP Karadeniz 9. Kitap Fuarı bu yıl 28 Eylül- 6 Ekim 2024 tarihleri arasında Samsun'da kapılarını kitap severlere açacak.

 

Türkiye’de 2024 yılı, edebiyat tutkunlarını birbirinden renkli ve dopdolu etkinliklerle buluşturacak olan kitap fuarlarıyla dolup taşacak. Kitapseverlerin heyecanla beklediği bu etkinlikler, yazarlarla buluşma, imza günleri, yeni eserleri keşfetme ve edebiyat dünyasındaki güncel gelişmeleri takip etme fırsatı sunacak. Kitap fuarları takviminde yer alan bu özel etkinlikler, okuma tutkusunu bir araya getiren ve kültür-sanat dünyasına katkı sağlayan önemli buluşmalardan biri olacak.

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven : Kitap Fuarı Samsun için büyük şans

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: "Karadeniz Bölgesinin en büyük, ülkemizin en prestijli kitap fuarlarından olan TÜYAP Karadeniz 9. Kitap Fuarı Samsun için büyük gurur ve şanstır.  Bugüne kadar sürdürdüğü başarısını bu yıl 9. su açılacak olan fuarda da devam ettirmesini diliyor tebrik ediyorum" diyerek konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.