• İHSANBAŞKAN

KA-DEF RAMAZANDA YÜZLERCE AİLEYİ SEVİNDİRDİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Nisan 2021 13:28
KA-DEF RAMAZANDA YÜZLERCE AİLEYİ SEVİNDİRDİ
Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF geçen yıl ihtiyaç sahipleri için başlattığı Ramazan Kumanya Hediyelerini bu yıl da sürdürdü. KA-DEF'in Ramazan Hediyeleri ihtiyaç sahipleri tarafından sevinçle karşılandığı görüldü.
KA-DEF RAMAZANDA YÜZLERCE AİLEYİ SEVİNDİRDİ
 
Kavak Dernekler Federasyonu KA-DEF geçen yıl ihtiyaç sahipleri için başlattığı Ramazan Kumanya Hediyelerini bu yıl da sürdürdü. KA-DEF'in Ramazan Hediyeleri ihtiyaç sahipleri tarafından sevinçle karşılandığı görüldü.

BAYRAM ERİŞGİN: Ramazan mektebinde;İyilik, hayır, cömertlik vardır... İnsanlara yardım eli uzatma, birileri açken tok yatmama vardır.

Kumanya yardımı ile ilgili olarak düşüncelerini ifade eden KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin: "Alan/Veren/Aracı Olan ve DUA'da bulunan herkesin Nasibinde Bu Güzellik Var. Ramazan mektebinde;İyilik, hayır, cömertlik vardır... İnsanlara yardım eli uzatma, birileri açken tok yatmama vardır...Nimetleri paylaşma vardır..
Gönül köprüleri kurma vardır...Hayırsever vatandaşlarımız ile İhtiyaç Sahibi Ailelerimiz arasında Hayır ve Gönül Köprüsü olabilirsek ne mutlu bizlere" dedi

KA-DEF KENDİNE YAKIŞANI YAPTI

Kendilerine gıda ulaştırılan ihtiyaç aileler yardımdan memnun kaldıklarını belirterek: "KA-DEF kendine yakışanı yaptı. Katkıda bulunan hayırsahiplerinden Allah Razı olsun" dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.