• İHSANBAŞKAN

KA-DEF Bölgenin en büyük Tirit Gecesine hazırlanıyor

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Ocak 2022 10:38
KA-DEF Bölgenin en büyük Tirit Gecesine hazırlanıyor
Kısa adı KA-DEF olan 65 Derneğin üye olduğu bölgenin en büyük Sivil Toplum kuruluşlarından Kavak Dernekler Federasyonu büyük bir tirit organizasyonuna hazırlanıyor.
Kısa adı KA-DEF olan 65 Derneğin üye olduğu bölgenin en büyük Sivil Toplum kuruluşlarından Kavak Dernekler Federasyonu büyük bir tirit organizasyonuna hazırlanıyor.  

Samsun Merkez İlkadım İlçesine bağlı Toybelen Mahallesinde bulunan Pamira Palace Düğün salonunda verilecek olan tirit yemeği 29 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 19.00'da gerçekleşecek.

Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Erişgin yemek için aylar öncesinden hazırlıklara başladıklarını ifade ederek: "Yöremize has Tirit yemeğimiz bizim kültürümüzün vazgeçilmezlerinden birisidir. Kış ayları içerisinde köylerimizde yapılan bu adeti büyük salonlara taşıyıp birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ekibimizle birlikte güzel bir faaliyete daha imza atmanın heyecanını taşıyoruz. Tirit yemeği bizim için dostluğu, sevgiyi, muhabbeti, birlik ve beraberliği millet ve vatan sevgisini ifade ediyor. Davetlilerimizi bekliyoruz" dedi. 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.