KA-DEF 2. Futbol Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Ağustos 2021 01:33
KA-DEF 2. Futbol Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu
Samsun'da Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve 22 takımın mücadele ettiği ‘2. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’ Karayusufluspor ile Süleymandağıspor yaptığı final maçı ile sona erdi.

KA-DEF 2. Futbol Turnuvasında Kupalar Sahiplerini Buldu


Kupayı kazanan takım Karayusufluspor oldu


Samsun'da Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Gençlik Kolları tarafından düzenlenen ve 22 takımın mücadele ettiği ‘2. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’ Karayusufluspor ile Süleymandağısporun yaptığı final maçı ile sona erdi.


Final maçına Siyasi Parti Temsilcileri STK Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda seyirci katıldı. 



Kıyasıya mücadeleyle geçen final maçında  Karayusufluspor ilk yarıda attığı tek golle Süleymandağıspor karşısında 1-0’lık üstünlük sağladı. Skor maç süresince değişmeyince kupanın sahibi Turnuvanın galibi olan Karayusufluspor oldu.



Turnuvada Karayusufluspor Turnuvanın 1. si olurken, Süleymandağıspor 2. Mahmutluspor 3. oldu. Emirlispor da turnuvanın centilmenlik ödülüne layık görüldü. Takımlar ayrıca para ödülüyle de ödüllendirildi. 1.ciye 5 Bin 2.ciye 3 Bin, 3. Ye de 1500 Tl para ödülü verildi.



Maçın sonunda takımlara kupaları verildi. 1. Olan Karayusufluspor Takımının kupasını İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2. olan Süleymandağıspor takımının kupasını Atakum Belediye Başkan Cemil Deveci verirken 3. olan Mahmutlusporun kupasını da KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin verdi. Centilmenlik Kupasını da TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven verdi.



Bayram Erişgin yaptığı konuşmada: “Takımlarımızı kardeşçe ve centilmenlik havasında geçen maçlarından dolayı kutluyorum. Spor sevgi demektir saygı demektir. Kaynaşma ve tanışma demektir. Bunları bize yaşattıkları için özellikle turnuvada emeği geçenlere, bu güzelliğe katkıda bulananlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diyerek konuştu. 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.