İşitme Engelliler Olimpiyatlarında Kavak Tarihi Anlar Yaşıyor

SPOR Haber Girişi : 22 Temmuz 2017 23:59
İşitme Engelliler Olimpiyatlarında Kavak Tarihi Anlar Yaşıyor
Dünyanın En Büyük 3. Spor Organizasyonu olan 2017 Samsun 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatlarının Güreş Müsabakaları bugün de Kavak İlçesindeki Kapalı Spor Salonunda büyük bir heyecanla devam ediyor.
 Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun Memleketi Kavak'ta 23. İşitme Engelliler Olimpiyatlarında Büyük Güreş Heyecanı yaşanıyor


Dünyanın En Büyük 3. Spor Organizasyonu olan 2017 Samsun 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatlarının Güreş Müsabakaları bugün de Kavak İlçesindeki Kapalı Spor Salonunda büyük bir heyecanla devam ediyor.

Grekoromen Olimpiyat Güreşlerinin ikinci günün de de Milli Takım Güreşçilerimiz Bir Olimpiyat Şampiyonluğu ve Bir Olimpiyat Üçüncülüğü kazanarak yine altın ve bronz madalyaya sahip oldu. Sporcularımızdan 75 Kiloda Kadir Kuş Olimpiyat Şampiyonu Olurken, 66 Kiloda Celal Koçak Olimpiyat Üçüncüsü Oldu. Ayrıca İşitme Engelliler Grekoromen Güreş Milli Takımımız Takım Halinde Olimpiyat Birincisi Olarak Şampiyonluğa İmza Attı.

Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu'ndan Teşekkür

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada; "Şampiyonlarımıza ve Tüm Sporcularımıza Teşekkür Ediyor, Başarılarının Devamını Diliyorum.25 ve 26 Temmuz tarihlerinde de İlçemiz Kavak'ta yapılacak olan Serbest Güreş Olimpiyatlarında yarışacak sporcularımıza da başarılar diliyorum" dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.