İNANÇ PINARINDA ÇOCUK EĞİTİMİ KONUŞULDU

TARİH Haber Girişi : 08 Mayıs 2014 19:53
İNANÇ PINARINDA ÇOCUK EĞİTİMİ KONUŞULDU
Eğitimci Yazar Sami Kesmen'in Samsun Kanal 55 Televizyonunda canlı olarak hazırlayıp sunduğu İnanç pınarına bu hafta OMÜ İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 4.sınıf öğrencilerinden Betül Ülker, Yeter Akkaya ve Ensar Tos
Eğitimci Yazar Sami Kesmen'in Samsun Kanal 55 Televizyonunda canlı olarak hazırlayıp sunduğu İnanç pınarına bu hafta OMÜ İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 4.sınıf öğrencilerinden Betül Ülker, Yeter Akkaya ve Ensar Tosun konuk olarak katıldılar.
'Çocuk Yetiştirmek' konusunun ele alındığı programda konuşmacılar iyi bir ebeveyn nasıl olmalı, eğitimin çocuk üzerindeki etkileri Hz. Muhammed (SAV) in çocuk yetiştirme, eğitimi ve terbiyesi hakkındaki tavsiyelerine yer verdiler. Ayrıca dünden bugüne ülkemizde ve dünyada çocuk yetiştirme hususunda örneklerle açıklamaya çalıştılar.  

Kanal 55 Televizyonunda Eğitimci Yazar Sami Kesmenin sunumuyla uzun yıllardır yayınlanan sevilen ve ilgiyle izlenen programlarından birisi olan İnanç Pınarı her hafta değişik konu ve konuklarıyla seyircisinin karşısına çıkıyor. 
Program hazırlayıp sunan Eğitimci Yazar Sami Kesmen konuklarına sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duymaktayım diyerek sözlerine başlayan Kesmen sizler İlahiyat Fakültesini nasıl tercih ettiniz? ailenizin isteği mi yoksa kendi isteğiniz mi yada aldığınız eğitim sizi oraya mı götürdü? sorusuyla başladığı programda  renkli sahnelerde yaşandı. 
ANNELER GÜNÜDE UNUTULMADI ANCAK
Kesmen Anneler Günü kutlamalarının batıdan geldiğini bizim formatımıza uymadığını madem olacaksa o günü annelerin önemine değinilen bir hatırlatma günü olarak kabul edip sıradanlığı bozmuş olalım. Düşünen yazan insanlar olarak bri proje düşündüm. muhabbet diline çevirelim. sanal dünyadan kurtulalım. muhabbet dilini geliştirelim. 
Günümüzde her ferdin evlerinde bile ayrı bilgisayar ve tabletlerle birbirinden uzaklaştığına da değindi. 
Sevgililer birbirlerini tabletlerle tanıyor evleniyor evlendikten sonra kavgalarında yine tabletleri kullanıyor çünkü onların bunlardan başka dostu kalmamış diyerek konuştu. 
Konuşmacılar annelerin günü bir güne sıkıştırılamaz. Bir ömre bile sığmayanlar nasıl bir güne sığabilir? Ancak o günü de kendi usulümüzde kutlayarak hediyelerle gönül alabiliriz şeklinde konuştular. 
Konuklar yaptıkları birbirinden anlamlı açıklamalarla izleyenlerin ilgisini çektikleri programda beğeni topladılar.
KANAL 55 İZLEMEK İÇİN
http://www.kanals.com.tr/
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.