İLESAM Genel Başkanı M. Nuri Parmaksız güven tazeledi

TARİH Haber Girişi : 26 Mart 2016 18:43
İLESAM Genel Başkanı M. Nuri Parmaksız güven tazeledi
Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği İLESAM Olağan Genel Kurulu Ankara Dil ve Tarih Kurumu Konferans Salonunda gerçekleşti.
 Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği İLESAM Olağan Genel Kurulu Ankara Dil ve Tarih Kurumu Konferans Salonunda gerçekleşti.

Kongrenin ardından bir açıklama yapan İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız şunları söyledi; 
"İLESAM'ın 14.Olağan Genel Kurulunda bizlere 4.defa yeniden 2 yıllık yetki veren Genel Kurula katılan bütün üyelerimize;uzaklık tanımadan Ankara dışından gelen ya da vekaletleriyle yanımızda olan üyelerimiz ile işlerinin yoğunluğu dolayısıyla yanımızda olamayan, telefon ve mesajlarıyla yanımızda olduğunu bildiren her üyemize şahsım ve Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlarım adına ayrı ayrı teşekkür eder,selam ve saygılarımızı sunarım"

İLESAM Genel Merkez Yönetim Kurulu'nda Görev dağılımı şöyle oldu:

İLESAM'ın 14. Olağan Genel Kurulu'ndan sonra seçilen Yönetim Kurulu en yaşlı üye olan Prof. Dr. Tuncer Gülensoy başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi ve gizli oyla yapılan seçimde görev dağılımı belli oldu:

İLESAM Genel Başkanlığına Mehmet Nuri Parmaksız,
İLESAM Genel Başkan Yardımcılığına İlter Yeşilay 
İLESAM Genel Muhasipliğine Pehlivan Uzun seçildi.

***

İLESAM Genel Merkez Yönetim Kurulu
Mehmet Nuri Parmaksız
İlter Yeşilay
Pehlivan Uzun
Prof. Dr. Tuncer Gülensoy
Prof. Dr. Nurullah Çetin
Doç. Dr. Ayfer Yılmaz
Hakan Yılmaz
Durak Turan Düz
Bilal Dilsiz


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.