İç Bölge Derneklerinden İlçe ziyaretleri

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 12 Aralık 2014 10:02
İç Bölge Derneklerinden İlçe ziyaretleri
Merkezi Samsunda bulunan ve İç Bölge Dernekleri olarak bilinen Ladik, Kavak, Havza, Asarcık, Vezirköprü Dernek Başkanları bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.
 Merkezi Samsunda bulunan ve İç Bölge Dernekleri olarak bilinen  Ladik, Kavak, Havza, Asarcık, Vezirköprü Dernek Başkanları bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.
SAMSUN BÜLTEN ÖZEL HABER/ Kavaklı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı (Aynı zamanda İç Bölge Dernekleri Platformu Başkanı) Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Asarcıklılar Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Çevrim,  25 Mayıs Havzalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Teber, Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Bilgin, Samsun Vezirköprülüler  Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Recep Aslan ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulundular. 
Ziyaret programlarında yer alan Havza kaymakamlı, Belediye Başkanlığı, Vezirköprü Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlıklarına ziyaretlerde bulunan İç Bölge Dernek Başkanları Sivil Toplum Kuruluşları olarak bölgenin yararına olan her şeyde el ele olacaklarını hiç bir yardımdan kaçınmayacaklarını söylediler. 
OP.DR.YILMAZ KARAGÖZ 
BİRLİK VE BERABERLİKTE BİR ÖRNEK SERGİLİYORUZ 
İç Bölge dernekleri adına konuşan Kavaklı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı (Aynı zamanda İç Bölge Dernekleri Platformu Başkanı) Op. Dr. Yılmaz Karagöz; "Biz merkezleri Samsunda bulunan ve ilçelerini en güzel bir şekilde tanıtmaya çalışan komşu ilçelerimizin Kültür ve Dayanışma Dernekleri ile bir araya gelip böyle bir birlik oluşturmuştuk. Devlet millet el ele kavramına anlamlı bir örnek teşkil eden bu oluşum birlik ve beraberliğimizin fotoğrafıdır. Sivil Toplum Kuruluşları olarak temsil ettiğimiz ilçelerimizin Kaymakamları ve Belediye Başkanlarına hem nezaket ziyareti yapıyor, hem de ortak sorunlarımızı yerinde dinleme imkanı buluyoruz. Bugüne kadar yaptığımız ziyaretlerimiz verimli geçti. İlçe ziyaretlerimiz tamamlandıktan sonra aramızda bir değerlendirme toplantısı düzenleyerek tespitlerimizi masaya yatıracağız. Bu çatı altında yer alıp böyle güzel tablo oluşturulmasına sebep olan dernek başkanlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. katkılarından dolayı Kaymakamlarımıza ve belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyorum' dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.