• İHSANBAŞKAN
GÜNDEM Haber Girişi : 23 Ağustos 2021 21:22

Hani pitpul beslemek yasaktı

Hani pitpul beslemek yasaktı
Pitbull dehşeti! Denizde yüzerken ısırdı, 28 yaşındaki Oğuzhan Doğan hayatını kaybetti

Pitbull dehşeti! Denizde yüzerken ısırdı, 28 yaşındaki Oğuzhan Doğan hayatını kaybetti


Pitbull cinsi köpeğin yaptıkları dehşete düşürdü. İstanbul Pendik'te iki arkadaşı ile sahile giden 28 yaşındaki Oğuzhan Doğan, denizde yüzerken pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Denizde çırpınan Doğan, bir süre sonra hayatını kaybetti.


Pendik'te Oğuzhan Doğan (28), 2 arkadaşı ile birlikte yüzmek için sahile gitti. Doğan'ın arkadaşının yanında pitbull cinsi köpeği de vardı. İddiaya göre, Oğuzhan Doğan'ı denizde yüzdüğü sırada suya atlayan köpek tarafından ısırıldı. Köpeğin sahibi Yusuf K. denize atlayarak köpeğini kıyıya çıkardı ardından olay yerinden uzaklaştı.


CANSIZ BEDENİNİ DALGIÇLAR ÇIKARDI


Denizde çırpınan Doğan, bir süre sonra gözden kayboldu. Diğer arkadaşı ve çevredekiler Doğan'ı kurtarmak için denize atladı. Boğulan talihsiz gencin cansız bedeni, olay yerine gelen dalgıçlar tarafından çıkarıldı. Oğuzhan Doğan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra defnedildi.


ÇOK SAYIDA KÖPEK DİŞİ İZİ VAR


Doğan'ın vücudunda çok sayıda köpek diş izine rastlandığını da belirten aile şikâyetçi oldu.


ACILI ANNE İSYAN ETTİ


Gencin acılı annesi Hatice Doğan, gözyaşları içinde "Ben buradan adalet istiyorum. Başka anaların canları yanmasın istiyorum. Bu köpekler salınmasın. Bunlar böyle serbest gezmesin. Bunlara bir ceza verilsin." dedi. Gencin ailesi olayın araştırılıp, sorumluların cezalandırılmasını istedi.

Etiketler : pitpul
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.