• İHSANBAŞKAN

HALİL İBRAHİM AKMEŞE'DEN BİL KOLEJİNE ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 27 Nisan 2021 10:26
HALİL İBRAHİM AKMEŞE'DEN BİL KOLEJİNE  ZİYARET
İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Şube Müdürleri Uğur Menekşe ve Turgay Ayyıldız önceki gün vefat eden okul müdürü Metin Kılıç için taziyede bulunmak üzere Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'ı ziyaret etti.
İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Şube Müdürleri Uğur Menekşe ve Turgay Ayyıldız önceki gün vefat eden okul müdürü Metin Kılıç için taziyede bulunmak üzere Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'ı ziyaret etti.

Samsun Bil Koleji Ortaokul Müdürü Merhum Metin Kılıç için taziye ziyaretinde bulunan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Şube Müdürleri Uğur Menekşe ve Turgay Samsun Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan ile sohbet ettiler. 

Vefat eden Metin Kılıç'ın yeri zor doldurulan tecrübeli bir eğitimci olduğunu ifade eden Akmeşe İlkadım'da eğitim ve öğretim alanında her geçen gün çıtanın dahada yükseltilmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti. 

Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'da kısa zamanda büyük dostluk kurdukları Ortaokul Müdürü Metin Kılıçın ani  vefatı dolayısıyla büyük üzüntü duyduklarını adını yaşatmaya çalışacaklarını söyledi.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.