Güreşçilerimiz Avrupa'dan madalyalarla dönüyor

SPOR Haber Girişi : 30 Mart 2015 22:40
Güreşçilerimiz Avrupa'dan  madalyalarla dönüyor
23 Yaş Altı Güreş Milli Takımlarımız, Polonya'da sona eren Avrupa Şampiyonası'nda 1 altın ve 9 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Güreşçilerimiz Avrupa'dan  madalyalarla dönüyor

Polonya'nın Walbrzych şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nın ilk iki gününde serbest stilde milli mayo giyen sporcularımızdan 57 kiloda Nebi Uzun, 61 kiloda Recep Topal, 74 kiloda Murat Ertürk ve 97 kiloda Yusuf Can Zeybek bronz madalya kazanarak kürsünün üçüncü
sırasında yer aldı.

Şampiyonanın üçüncü ve dördüncü gününde güreşen Minderin Sultanları, kazandığı madalyalar ile tarihi bir başarının altına imza attı. 48 kiloda Evin Demirhan, 60 kiloda Hafize Şahin ve 63 kiloda Buse Tosun, bronz madalyayı boynuna geçirdi ve Avrupa üçüncüsü oldu.

Organizasyonun son iki gününde grekoromen stilde ay yıldızlı mayoyu giyen sporcularımızdan 98 kiloda Fatih Başköy, altın madalya kazanarak Avrupa'nın zirvesinde yer alırken 66 kiloda Enes Başar ve 80 kiloda Doğan Göktaş bronz madalyanın sahibi oldu.

Bu sonuçların ardından, 23 Yaş Altı Güreş Milli Takımlarımız, Polonya'da sona eren Avrupa Şampiyonası'nda1 altın ve 9 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eski Müsteşar Yardımcısı AK Parti Samsun Milletvekili A.Adayı 

KAMURAN ÖZDEN SPORCULARI KUTLADI

Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi Mezunlarından Hemşehrimiz ENES BASAR 66 KG. da Polonya'da yapılan U23 Avrupa Şampiyonasında 3. olmuştur. Ülkemizi başarıyla temsil eden tüm sporcularımızı ve emeği geçenleri kutlarım. 

                                                        KAMURAN ÖZDEN


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.