• İHSANBAŞKAN

Grekoromen Takımımız Bakan Kılıç İle Yemekte Buluştu

SPOR Haber Girişi : 02 Ağustos 2016 11:58
Grekoromen Takımımız  Bakan Kılıç İle Yemekte Buluştu
Grekoromen A Milli Takımımız 2016 Rio Olimpiyatları için bugün Brezilya'ya gitti. Sporcularımızı uğurlamaya Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ile Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya geldi.

Grekoromen Takımımız Dolmabahçe'de Bakan Kılıç İle Yemekte Buluştu

Grekoromen A Milli Takımımız 2016 Rio Olimpiyatları için bugün Brezilya'ya gitti. Sporcularımızı uğurlamaya Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ile Spor Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya geldi. Otelden ayrılan sporcularımız uçuş öncesi Bakan Kılıç'ın Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde verdiği yemek davetine katıldılar. Başbakan Yıldırım'da telekonferansla bağlandığı yemeğe sporcularımıza başarılar dileyerek '79 milyonun vatandaşımızın gönlü ve duaları sizinle' diye konuştu.

GREKOROMEN MİLLİ TAKIMIMIZ KATILDI
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılacak sporcularla buluştu. Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde gerçekleştirilen organizasyonda, Rio Olimpiyatları'nda mücadele edecek sporcuların önemli bir bölümü ile teknik kadrolarda yer alan isimler ve bakanlık yetkilileriyle birlikte toplam 100 davetli hazır bulundu. Güreşi temsilen olimpiyata gidecek Rıza Kayaalp, Selçuk Çebi ve Cenk İldem'in olduğu Grekoromen A Milli Takımımız ve teknik ekibimiz katıldı.

BAKAN KILIÇ BAŞARI DİLEKLERİNDE BULUNDU
Bakan Akif Çağatay Kılıç, etkinliğin başlangıcında tüm katılımcıların tek tek ellerini sıkarken, daha sonra yemeğe geçildi. Yemeğin ardından davetlilere hitap eden Bakan Kılıç, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları için başarı dileklerinde bulundu.

ÇEBİ: "MİLLETİMİZİN HAYIR DUASINA İHTİYACIMIZ VAR"
Başbakan Binali Yıldırım'da yemeğe telekonferansla bağlandı. Sporcular adına konuşan Dünya Şampiyonu Milli Güreşçimiz Selçuk Çebi, "Zor zamanlar geçiren Milletimizin bir nebze yüzünü güldürebilirsek ne mutlu bize. İnşallah bu gururu yaşama ve yaşatma bizlere nasip olur. Biz sizlere duacıyız. Sizlerden de dualarınızı bekliyoruz. Lütfen bizden hayır dualarınızı esirgemeyin. Bol madalyalarla dönmek ümidiyle... Saygılarımızı sunarım Sayın Başbakanım" diye konuştu. Başkakan Yıldırım ise sporcularımıza başarılar dileyerek '79 milyon vatandaşımızın gönlü ve duaları sizinle' dedi.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ
Ardından Bakan Kılıç, sporcularla birlikte boğaza karşı hatıra fotoğrafı çektirdi. Yemekten sonra sporcularımız Rio'ya gitmek üzere Havalimanına hareket ettiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.