GELİN ARABASI MAGANDALARI DURMAK BİLMİYOR

ŞİKAYET VAR Haber Girişi : 07 Eylül 2014 13:54
GELİN ARABASI MAGANDALARI DURMAK BİLMİYOR
Geçen hafta Bahçelievler'de bir damadın bahşiş meselesi yüzünden otomobille sürüklenerek öldürülmesinin ardından, dün bir çift daha Beşiktaş'ta vermedikleri bahşiş yüzünden saldırıya uğradı.
 Geçen hafta Bahçelievler'de bir damadın bahşiş meselesi yüzünden otomobille sürüklenerek öldürülmesinin ardından, dün bir çift daha Beşiktaş'ta vermedikleri bahşiş yüzünden saldırıya uğradı. İddiaya göre adları açıklanmayan gelin ve damat, beraberindeki konvoyla düğün salonundan ayrıldıktan sonra evlerine doğru dönüşe geçti. Bu sırada Dolmabahçe Caddesi üzerinde bir grup şahıs, bahşiş için çiftin içinde bulunduğu aracın önünü kesti. Birkaç kişiye bahşiş veren çift, grubun daha da kalabalıklaşmasıyla panik yaşadı. Gelin ve damattan istedikleri bahşişi alamayan şahıslar, bu sefer araca saldırarak otomobilin ön camını kırdı. Gelin arabasının kapılarını kilitleyen damat, hızla olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olayı gerçekleştiren faillerin ise bölgeden hızla kaçarak izlerini kaybettirdi. Emniyet güçleri kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.
Etiketler : GELİN ARABASI
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.