• İHSANBAŞKAN
GÜNDEM Haber Girişi : 16 Haziran 2021 19:13

Gazetecilik bu mu?

Gazetecilik bu mu?
Gazetecilerden kimi siyasilerden, kimi tüccardan, müteahhitten, kimi mafyadan, kimi işadamından destek karşılığında para aldığı iddia ediliyor.

Medyanın her köşesinde ur gibi çoğalıyorlar. Şehirlerde hatta ilçelerde bile emsalleri var


HANGİ GAZETECİ NEREDEN KAÇ TL. ALIYOR


KORKUNÇ İDDİA! Para koparamadıkları zaman yıpratmaya çalışıyorlar


Gazetecilerin kimi siyasilerden, belediyelerden, kimi tüccardan, müteahhitten, kimi mafyadan, kimi işadamından destek karşılığında para aldığı iddia ediliyor. 


İçlerinde kendilerine özel ofis düzenlenen hatta özel araç tahsis edilenleri bile var.


ŞANTAJ GAZETECİLİĞİ BÖYLE BAŞLIYOR


Bunlar özel olarak yerleştirildikleri gazetelerden rakip gördüklerine veryansın ediyorlar. İnternet haber siteleri açıyorlar. İddia ve tehditlerle saldırıyorlar. Kalemini silah olarak kullanıp tetikçilik yapanlar kamuoyu önünde utanmadan gazeteciyim diyerek geziyorlar. Oysa matbuatın içinde: "Bu gazete basın yayın ahlak ilkelerine uymaya söz vermiştir yazıyor"  Karıştırsanız kimin eli kimin cebinde belli değil. Omurgasız ve onursuzluğun gazetecisi olmaz. Patronlarının gösterdiği hedefe koşanlardan gazeteci olmaz. 


HABER ŞÖYLE:


Sedat Peker’in çok konuşulan gazeteciler ile ilgili iddialarıyla ilgili gazeteci Murat Ağırel HALKTV’de konuştu. Ağırel, “#Sezgin Baran Korkmaz ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş!” ifadelerine yer verdi.


HALKTV’nin canlı yayınının konuğu olan Murat Ağırel şu ifadelerde bulundu.
“Bu kritik konuyla ilgili birkaç kişiyle konuştum. Konuşulan ses kaydı 2 dakika değil, 12 dakikalıkmış. 10 milyon Euro dan bahsediliyor ama kazın ayağı hiçte öyle değil tamı tamına 14 milyon Euro’dan bahsediliyor. Bu ses kaydında SBK 12 gazetecinin kendisi tarafından maaşa bağlandığını itiraf ediyor.”


kaynak: yaniçağ

Etiketler : Gazetecilik
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.