• İHSANBAŞKAN

Futbolcular kazanın 27. yılında kabri başında anıldılar

SPOR Haber Girişi : 20 Ocak 2016 12:55
Futbolcular kazanın 27. yılında  kabri başında anıldılar
Samsunspor 1989 yılında Malatyaspor deplasmanı için yola çıkan Samsunsporlu futbolcu ve kulüp çalışanları, kulübün otobüsü ile Havza'da trafik kazası geçirmişti.
 SAMSUNSPORLU FUTBOLCULAR KAZANIN 27. YILINDA KABİRLERİ BAŞINDA ANILDILAR

Samsunspor 1989 yılında Malatyaspor deplasmanı için yola çıkan Samsunsporlu futbolcu ve kulüp çalışanları, kulübün otobüsü ile Havza'da trafik kazası geçirmişti.

Nuri Asan'ın Samsun Asri Mezarlık'ta bulunan kabri başında dualar okunurken, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Samsunspor Başkanı İsmail Erkut Tutu, kulüp yöneticileri, futbolcular, ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları ve taraftarlar düzenlenen törene katıldı.

1989 yılında Malatyaspor deplasmanı için yola çıkan Samsunsporlu futbolcu ve kulüp çalışanları, kulübün otobüsü ile Havza'da trafik kazası geçirmişti. Kazada Teknik Direktör Nuri Asan, futbolculardan Muzaffer Badaloğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ile şoför Asım Özkan hayatını kaybetmişti. 27 yıl önce yaşanan olayın ardından bugün PTT 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, kazada hayatını kaybeden futbolcu, teknik adam ve kulüp çalışanlarını unutmadı.

Teknik Direktör Nuri Asan ve şoför Asım Özkan Samsun'da bulunan mezarları başında anılırken, futbolcu Muzaffer Badaloğlu Zonguldak'taki kabri başında, futbolcu Mete Adanır KKTC'deki kabri başında, Zoran Tomiç ise Yugoslavya'da bulunan mezarı başında sevenleri tarafından anıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.