• İHSANBAŞKAN

FUTBOL VE SOSYAL GELİŞİM OKULU HIZ KESMİYOR

SPOR Haber Girişi : 28 Aralık 2018 07:16
FUTBOL VE SOSYAL GELİŞİM OKULU HIZ KESMİYOR
Samsun İlkadımda 2014 yılında kurulan futbol ve sosyal gelişim okulunun o tarihten bu yana 800 civarında sporcuya hizmet ettiği öğrenildi.
Samsun İlkadımda 2014 yılında kurulan futbol ve sosyal gelişim okulunun o tarihten bu yana 800 civarında sporcuya hizmet ettiği öğrenildi.

Halen faaliyetlerine devam eden okul şu anda 80 civarında aktif sporcusu ile ilkadım suni çim saha da eğitimine hız kesmeden cumartesi ve pazar olmak üzere devam ediyor. 

Tamamen ücretsiz olarak eğitim veren okulun futbol ve sosyal gelişim okulunda başlangıç noktası sosyal yaşam olarak ifade ediliyor.

Amaçlarının önce güzel ahlaklı düşünen ve üreten nesil yetiştirmek olduğunu söyleyen yöneticiler  futbol boyutunda yeteneği olan sporcularımızı kulüplerimize yönlendiriyoruz. Samsun da ve Samsun dışında futbol hayatına devam eden sporcularımız bulunmaktadır. Futbol okulumuzda akademik eğitimini tamamlamış uzman eğitimcilerle çalışmaktayız diyorlar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.