Facebook çöktü! (Facebook'a neden girilmiyor)

DÜNYA Haber Girişi : 28 Eylül 2015 22:46
Facebook çöktü! (Facebook'a neden girilmiyor)
Facebook çöktü! (Facebook'a neden girilmiyor)

Facebook çöktü! (Facebook'a neden girilmiyor)

Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook çöktü. Kullanıcılar Facebook'a girdiklerinde hata uyarısı ile karşılaştılar. Facebook'a erişim şuan sağlanamıyor. Ayrıca Facebook'a ABD ve bazı Avrupa ülkelerinde erişilemiyor.

Facebook 28 Eylül tarihinde yine Down oldu. Facebook bu hafta 2 kez çöktü. 28 Eylül saat 22.00'da Facebook çöktü. Peki Facebook nasıl giriş yapabilirim. Facebook çökerek Girişler nasıl sağlanacak. 

Facebook 28 Eylül çöktü. Facebook giriş yapılamıyor. Facebook bağlantı sorunu. Facebook siber saldırıya mı uğradı? Facebook 28 Eylül erişime kapandı. Facebook, Sorry something went wrong hatası. İşte Detaylar... Dünyaca ünlü sosyal medya devi Facebook son günlerde yaşanan bağlantı sorunlarıyla çalkalanıyor. Yaklaşık 2 gün önce de aynı sorunla karşılaşan Facebook 28 Eylül Pazartesi akşam saatleri itibariyle de erişime kapalı gözüküyor. 

Facebook kullanıcıları, Facebook'a giriş yapmak istediklerinde "Sorry, something went wrong." sorunuyla karşı karşıya kaldı. Uyarının hemen altında da "We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can." ibaresi yer alıyor. Facebook, yaşanan problemle ilgili hemen bir çalışma başlattı. Yaşanan bağlantı sorunlarının ardı arkası kesilmiyor. 28 Eylül Pazartesi itibariyle yaşanan sorun Facebook kullanıcılarını çileden çıkardı. 

Facebook girişlerinde sorun yaşayan kullanıcılar çalışmanın ne kadar süreceğini bilemiyor. Facebook, sorunu çözmek için büyük uğraş veriyor. Facebook'ta yaşanan sorunun teknik nedenlerden dolayı mı yoksa saldırı sonucu mu oluştuğu ise tam bir muamma.

Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Façcebook çöktü. Kullanıcılar Facebook'a girdiklerinde hata uyarısı ile karşılaştılar. Facebook'a erişim şuan sağlanamıyor.

Facebook yönetiminden konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken hata devam ediyor. 

Akşam 22:00 sıralarında hata vermeye başlayan sosyal paylaşım sitesine girenler "Üzgünüz bazı şeyler yanlış gitti" uyarısıyla karşılaştı.
 
Ara ara erişim sağlanan sosyal paylaşım ağındaki sorun konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. 

Etiketler : Facebook
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.