DURSUN KOÇ'A YUNUSELİ MAHALLESİNDEN MUHTARLIK TEKLİFİ

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 04 Temmuz 2018 12:02
DURSUN KOÇ'A YUNUSELİ MAHALLESİNDEN MUHTARLIK TEKLİFİ
Yunuseli Mahallesi Sakinleri Bursa-Samsun Yaşar Doğu Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun Koç’a mahalle muhtarı olması için teklif getirdi.

BURSA YUNUSELİ MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN DURSUN KOǒA MUHTARLIK TEKLİFİ


 BURSA'NIN SEVİLEN İSMİ DURSUN KOÇ MUHTARLIK İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI


Yunuseli Mahallesi Sakinleri Bursa-Samsun Yaşar Doğu Sosyal Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Dursun  Koç’a mahalle muhtarı olması için teklif getirdi.


Çalışkan başarılı ve sosyal faaliyetleri ile göz dolduran ve çevresinin sevgisini kazanan Dursun Koç’un kendisine yapılan teklife olumlu bakarak çalışmalarına başladığı bildirildi.


Yunuseli Mahallesi sakinleri muhtarlık teklifi götürdükleri Dursun Koç’un olumlu cevap vermesi karşısında büyük sevinç duyduklarını ifade ederek; “ Dursun Bey teklifimize olumlu cevap verdi. Bizi kırmadı. Biz de tüm gücümüzle çalışıp kendisini mahallemizin muhtarı olarak görmek istiyoruz. Bugüne kadar gösterdiği başarılar Muhtarlıkta ta başarı göstereceğinin teminatı olarak görüyoruz” dediler.


Kendisine yapılan muhtarlık teklifini halka hizmet hakka hizmet anlayışı çerçevesinde değerlendirdiğini söyleyen Dursun Koç “ Bilgi birikim tecrübe ve sosyal kimliğimi Yunuseli Mahallemiz adına kullanmak istiyorum. Şahsımı böyle bir göreve layık görerek teklif getirdikleri için vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Beni duygulandırdılar. Seçildiğim takdirde ben de onları mahcup etmemeye çalışacağım” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.