Doğan Kan'ın 'Mor Tepenin Etekleri Romanı' 2. Baskısı yapıldı

TARİH Haber Girişi : 17 Aralık 2016 10:41
Doğan Kan'ın 'Mor Tepenin Etekleri Romanı' 2. Baskısı yapıldı
Mor Tepenin Etekleri ve Kızgın demir romanlarının yazarı Doğan Kan'ın mor Tepenin Etekleri romanının ikinci baskısı yapıldı. 152 sayfadan oluşan kitabın basımı Ceylan Ofsette gerçekleşti.
 Mor Tepenin Etekleri ve Kızgın demir romanlarının yazarı Doğan Kan'ın mor Tepenin Etekleri romanının ikinci baskısı yapıldı. 152 sayfadan oluşan kitabın basımı Ceylan Ofsette gerçekleşti. 

2011 yılında Samsun Yazarlar Derneğinden roman ödülü de almış olan Kan yeni kitabının yeni baskısını samsun Yazarlar Derneğinde imzalayarak dernek kitaplığına hediye etti.

Doğan Kan Kitapla ilgili olarak Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'e şunları söyledi ; " Kitaplarımda Samsun'a yer vermeye çalışıyorum. Okurlarımdan gelen olumlu tepkiler bana daha bir güç veriyor. Roman yazmak etraflıca bir çalışmayı da beraberinde getiriyor. İyi bir gözlemci olmalısınız. Doğru bilgilere sahip olmalı, olayları iyi kurgulamalasınız. En önemlisi de roman üslubu...kitabımda bunlara dikkat etmeye çalıştım. Davet edildiğimiz okullarda yazar-öğrenci buluşmaları gerçekleştiriyoruz. Bu bizim için hem bir ölçü hem de okurun hangi seviyede bulunduğunu tespit açısından dan önemli. Özellikle genç okurlarımızla çok güzel bir dostluğumuz oluyor. Kitabımın 2. baskısını gerçekleştirmeme sebep olan okurlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Doğan Kan aynı Zamanda Samsun Yazarlar Derneği Başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.