Cüppeli Ahmet'in sarığı tartışma konusu oldu

GÜNDEM Haber Girişi : 03 Temmuz 2024 22:59
Cüppeli Ahmet'in sarığı tartışma konusu oldu

İşin içinde bir çapanoğlu var amma...diyerek yorum atanlar da var

 

Cüppeli Ahmet belki kendisinin de farkında olmadığı proje mi? sorusu geliyor

 

Cüppeli Ahmet H. üzerinden bir algı mı yapılıyor? Cüppeli ile ne yapmaya çalışıyorlar. Cüppeli Ahmet oyuna mı geliyor? Cüppeliyi mi kullanıyorlar? Cüppeli Ahmet üzerinden Müslümanlara algı operasyonu mu? Cüppeli Ahmet tuzağa mı düşürüldü?

 

Cüppeli Ahmet gavur malını kullanmak caiz diyerek yine akılları karıştırdı

Vatandaşlar peki o zaman yahudi mallarını neden protesto ediyoruz dediler? Keyfilik ile zaruret birbirine karıştırılmamalıdır. Sarığın İngiliz markası olması zaruret midir? sorusunu sordular. 

 

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü katıldığı bir programda sosyal medya üzerinden çok sayıda kişinin sarığını sorması üzerine, "Kafamı sıcak tutuyor. Gavurların yaptıkları kumaşlar bize helaldir ama onlar gibi kullanmak haramdır. Takılmamak lazım." açıklamasını yaptı.

 

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü bir programa katılarak soruları yanıtladı.

 

Her zaman taktığı sarıklar ile dikkat çeken Ünlü'nün bu kez taktığı sarık sosyal medyada gündem oldu. Ünlü bir İngiliz marka kumaş olduğu iddia edilen sarık Mahmut Ünlü'ye soruldu.

 

''GAVURLARIN YAPTIKLARI KUMAŞLAR BİZE HELALDİR AMA ONLAR GİBİ KULLANMAK HARAMDIR''

 

Kendisine bu soru sorulduğunda Ünlü, "Bilmiyorum. Kafamı sıcak tutuyor. Gavurların yaptıkları kumaşlar bize helaldir ama onlar gibi kullanmak haramdır. Takılmamak lazım." dedi.

 

Ünlü'nün taktığı sarığın değerinin 26 bin lira civarı olduğu söyleniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.