• İHSANBAŞKAN

Canik'te nefes kesen turnuva

SPOR Haber Girişi : 26 Ekim 2014 19:36
Canik'te nefes kesen turnuva
Canik Belediyesi tarafından düzenlenen 'Şampiyonlar Canik'te' boks turnuvasında Türkiye ile Gürcistanlı boksörlerin mücadeleleri nefesleri kesti.

Canik'te nefes kesen turnuva

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen 'Şampiyonlar Canik'te' boks turnuvasında Türkiye ile Gürcistanlı boksörlerin mücadeleleri nefesleri kesti. Ünlü boksör Sinan Şamil Sam'ın onur konuğu olarak katıldığı 16 boksörün mücadelesinde Türk boksörler aldıkları galibiyetlerle gururlandırdı.

Canik Belediyesi ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile Hasan Doğan Spor Salonu'nda düzenlenen "Şampiyonlar Canik'te" Boks Turnuvası'nda Türk ve Gürcü boksörler ringde nefesleri kesti. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile birlikte Boks Milli Takım Antrenörü Tuncay Tavukçu, Boks İl Temsilcisi Ahmet Azgar'ın da izlediği turnuvaya ünlü şampiyon boksörler Sinan Şamil Sam, Selçuk Aydın ve Atagün Yalçınkaya onur konuğu olarak katıldı. İkisi bayan 16 boksörün yer aldığı ve büyük ilgi gören turnuva öncesi Başkan Osman Genç, onur konuklarına plaket vererek, boksörlere başarı dileğinde bulundu.

TÜRK BOKSÖRLER SEVİNDİRDİ

Daha sonra ringde kozlarını paylaşan boksörler, izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı. 16 boksörün mücadelesinde Türk boksörler Gürcü boksörlere karşı bariz üstünlük sağladı. Centilmenlik içerisinde geçen bir Türk sporcunun sakatlanması nedeniyle mücadele edemediği turnuvayı Türkiye 4-3 kazandı. İki Türk bayan boksörün mücadelesi de büyük çekişmeye sahne oldu. Sporun her dalının önemli olduğunu belirten Başkan Genç, Canik Belediyesi olarak ilkini düzenledikleri boks turnuvasının dostluk, kardeşlik, arkadaşlık ve spora yakışır şekilde geçmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

CANİK SPORDA DA FARKLI

Canik'in her alanda olduğu gibi sporda da adını duyurduğunu ifade eden Genç, "Gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak için bu tür spor müsabakalarının düzenlenmesinin yararlı olduğuna inanıyorum. Sadece futbolda değil, tüm dallarda spora ve sporcularımıza destek veriyoruz. Sporun her dalında etkinlik ve faaliyetlere imza atan, aynı zamanda salon sporlarına özendirmek için önemli çalışmalar yapan, altyapılar hazırlayan Canik Belediyesi bünyesinde 3 bin 600 sporcu bulunuyor. Spora olan desteğimiz ve teşvikimiz artarak devam edecek" dedi.

GENÇ'İN MİSAFİRİ OLDULAR

Turnuva sonunda, galip gelen boksörleri tebrik eden Başkan Osman Genç, boksörlere madalyalarını verdi. Turnuvaya onur konuğu olarak katılan Atagün Yalçınkaya ve Selçuk Şahin, müsabakaların sonunda Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Ay-Yıldızlı Belediye Hizmet Binası'na hayran kalan Şahin ve Yalçınkaya, son derece modern ve anlamlı bir binayı Canik'e kazandırdığı için Başkan Genç'i tebrik etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.