CANİK KAVAKLILAR DERNEĞİ KURULDU

SAMSUN HABER Haber Girişi : 21 Ağustos 2021 19:29
CANİK KAVAKLILAR DERNEĞİ KURULDU
Samsunun Merkez İlçesi Canik’te Canik Kavaklılar Derneği kurularak resmen faaliyetine başladı.

CANİK KAVAKLILAR DERNEĞİ KURULDU


Samsunun Merkez İlçesi Canik’te Canik Kavaklılar Derneği kurularak resmen faaliyetine başladı.


Canik Kavaklılar Derneği Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada: “ Canik ilçemizdeki hemşerilerimizi birleştirmek kent kültüründe sorunlarına çözüm üretmek, ilçemize ve hemşerilerimiz STK olarak destek vermek amacı ile Canik Kavaklılar Derneğini kurmuş bulunuyoruz. Yapacağımız Projeler ve etkinliklerle hemşerilerimizi kucaklayıcı anlayışla Canik ilçemizin en etkili Dernekleri arasında yer alacağına inanıyoruz” dediler.


Canik Kavaklılar Derneği Kurucu üyeleri: Fikri Atay, Ümmet Öngör, Reşat Etli, Musa İçlek, Mustafa Kılıç, Şafak Uyar ve Ayhan Salepçi’den oluşuyor.


Kurucu Başkanlığına Fikri Atayın seçildiği Canik Kavaklılar Derneği Canik’te ikamet eden Kavaklıları üye olmaya davet etti.


Fikri Atay: “ Derneğimiz yönetim kurulunda yer alan etkin ve yetkin isimlerle dernek çalışmalarımıza başladık. Kuruluş aşamasında aldığımız güzel tepkiler bizlere hem moral vermesinin yanı sıra bizi güzel faaliyetlerde bulunmak için harekete geçirdi. Bugüne kadar destek olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.