CANİK BELEDİYE BİNASINI BAŞBAKAN AÇACAK

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 05 Temmuz 2014 20:59
CANİK BELEDİYE BİNASINI BAŞBAKAN AÇACAK
Türkiyede ilk olarak ay yıldızlı bayrak modeline uygun olarak inşa edilen Modern Belediyecilik hizmeti için tasarlanan Canik Belediye Binasının açılışı 06.07.2014 Pazar günü Saat:11.30 da Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ger
 Türkiyede ilk olarak ay yıldızlı bayrak modeline uygun olarak inşa edilen Modern Belediyecilik hizmeti için tasarlanan Canik Belediye Binasının açılışı 06.07.2014 Pazar günü Saat:11.30 da Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleşecek. 
Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen miting sonrası partililerle sohbet ederken Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in Hizmet Binası ve Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nın açılışını yapmasını rica etmesine Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, sıcak baktı. Erdoğan, "Hareket etmeden önce açılışı yaparız" diyerek söz verdi. Bunun üzerine Başkan Genç,  gerçekleşecek açılış için çalışmaları başlattı.

Başbakan Erdoğan'ın, Canik'teki açılış programını saat 11.30'da gerçekleştirmesi bekleniyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Adnan Menderes Demokrasi Meydanı, Canik Belediyesi Hizmet Binası'nın biz açılışını zaten Başbakanımıza yaptırmayı planlıyorduk. Nasip bugüneymiş. Kendisinden rica ettim ve kabul etti. 

Canik belediye Başkanı Osman Genç açılışımıza tüm Samsunluları davet ediyorum. Bu mutlu günümüzde hep birarada olmayı diliyorum. Halkımız her şeyin en güzeline layıktır dedi. 

cANİK 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.