Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı BEM BİR SEN’i ziyaret etti

SAMSUN HABER Haber Girişi : 15 Haziran 2021 16:32
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı BEM BİR SEN’i  ziyaret etti
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’yi makamında ziyaret etti.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı Samsun BEM-BİR-SEN şubesini  ziyaret ederek Şube Başkanı Savaş Gayretli ile sohbet etti.


Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’yi makamında ziyaret etti. 

 

Ziyarette MEMUR Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Hamdi Yıldız ile BEM BİR Sen Samsun Şube yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

Sandıkçı BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli’ye çalışmalarını takip ettiğini ve takdirle karşıladığını ifade ederek başarı dileğinde bulundu. 


BEM BİR SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli'de Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek  Canik Belediye Başkanı Sandıkçı ile her zaman  uyum ve istikrar içinde olduklarını söyledi. Gayretli Canik Belediyesindeki çalışanlarının haklarının korunup gözetilmesi ve daha ileriye götürülmesi hususunda özveriyle hareket ettiklerini de  ifade ederek Sandıkçı’ya teşekkür etti.

 

Gayretli, “Canik Belediye Başkanı Sandıkçı ile birlikte 2023 hedeflerine ulaşmak için birlikte daha güçlü bir şekilde azim ve kararlıkla yola devam edeceğimiz hususundaki inancımız tamdır.” diye sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.