Bursa Kavak Yaşar Doğu Derneği Tirit Gecesine yoğun katılım

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 26 Şubat 2017 22:01
Bursa Kavak Yaşar Doğu Derneği Tirit Gecesine yoğun katılım
Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5. düzenlediği geleneksel tirit gecesi yoğun katılımla gerçekleşti.
  Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5. düzenlediği geleneksel tirit gecesi yoğun katılımla gerçekleşti.

1200 davetlinin yer aldığı tirit gecesinde Samsunlular arasında birlik ve beraberlik rüzgarı esti.

Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Koç emeği geçenlere ve davetlilere  teşekkür açıklaması yaptı.
Koç açıklamasında; 

Bursa Samsun Kavak Yaşar Doğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak düzenlemiş olduğumuz 5.Tirit gecemize katılım gösterdikleri için, değerli milletvekillerimize il ve ilçe başkanlarımıza, fedarasyon başkanımıza ve yönetim kuruluna, değerli STK larımızın, kıymetli başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, değerli basın mensuplarına, ayrıca her yerde ve her ortamda kendilerini temsil etmekten onur ve gurur duyduğumuz, baş tacımız kıymetli üyelerimize ve değerli hemşehrilerimize, geceye gösterdikleri yoğunluktan dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına çok teşekkür ediyorum. Şunu da önemle vurgulamak istiyorum,bu sene bazı program değişikliğinden dolayı, gecemize katılamayan değerli Kavak Belediye başkanımız, sayın İbrahim Sarıcaoğlu beyefendi'ye canlı telefon bağlantısı ile gecemize katılıp, güzel dilekleriyle bizleri onure eden, kıymetli başkanımızada şahsım ve yönetim kurulum adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.uzaktan ve yakından gelip de gecemizde bizlerle beraber olup, sevincimizi bir kat daha arttıran tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyor, Sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.