Bu davranışla Dünya'ya mahcup olduk

SAMSUN HABER Haber Girişi : 22 Ekim 2014 12:39
Bu davranışla Dünya'ya mahcup olduk
İntihar etmek için üçüncü kata çıkan gence çevresindekiler at atla diyerek tempo tuttu. Polisler genci ikna edemedi. Tempolar arasında kendini aşağıya bıraktı.
 İNTİHAR ETMEK İSTEYEN GENCE ÇEVREDEKİLERİN ATLA ATLA DİYEREK BAĞIRMASI TOPLUMSAL BİR TRAVMA GEÇİRDİĞİMİZİN RESMİDİR
Akşam saatlerinde Samsun'un İlkadım İlçesi Kale Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre bir fırında çalışan Abdullah H.İ. kız arkadaşında ayrılınca bunalıma girdi. 
4 katı simit sarayı olarak kullanılan 9 katlı binanın 3'ncü katına çıkan Abdullah H.İ., balkona çıkarak intihar edeceğini söyledi. Abdullah H.İ.'yi görenler polise haber verdi. Kısa sürede ihbar üzerine polis ve itfaiye ekipleri bölgeye geldi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, itfaiye ekipleri olay yerinde branda açtı. 
BELKİ İKNA EDİLEBİLİRDİ FAKAT!?
Abdullah H.İ.'nin yanına giden polisler uzun süre ikna etmeye çalıştı. İkna olmayan ve sürekli olarak 'o buraya gelecek' diye bağıran genç kendini balkondan atacağını söyledi. 
ATLA DİYEREK TEMPO TUTANLAR İNSANLIĞINIZ ÖLDÜ MÜ?
Bu sırada etrafta toplanan vatandaşlar intihar girişiminde bulunan gence 'atla' diye tempo tuttu. 
ETRAFTAKİLER TEŞVİK Mİ ETTİ?
Polislerin ikna çabaları sırasında Abdullan H.İ., vatandaşların 'atla' demesi üzerine kendini boşluğa bıraktı. Önce itfaiyenin açtığı brandanın kenarına çarpan genç daha sonra beton zemine düştü. 
BU ACI NASIL DİNDİRİLECEK?
Olay yerinde bekleyen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.