BEM-BİR-SEN'in çalışmalarında 'Durmak yok yola devam'

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 06 Temmuz 2021 20:02
BEM-BİR-SEN'in çalışmalarında 'Durmak yok yola devam'
Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu :'Sendikacılık aynı zamanda gönüllere dokunmaktır'

BEM-BİR-SEN GENEL BAŞKANI LEVENT USLU  ZİYARETLERİNE ORDU'DA DEVAM ETTİ



Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu: Sendikacılık aynı zamanda gönüllere dokunmaktır.


 

Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı Sait İnan’ı ziyaret etti.


 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İnan: “ Hem sendikamızın değerli başkanları hem de kıymetli dostlarımın ziyaretlerinden büyük memnuniyet duydum. Başta Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu olmak üzere kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sahada göstermiş oldukları başarılı çalışmaları yakından takip ediyorum” diyerek konuştu.


 

Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Levent Uslu'da sendikacılık aynı zamanda gönüllere dokunmaktır. Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanı Sait İnan'a bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da başarılı çalışmalar diliyorum. Bir dostu ziyaret etmenin mutluluğunu duyduk. Karşılıklı hasbihal ederek bilgi alışverişinde bulunduk dedi.    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.