BEM-BİR-SEN'DEN SASKİ'YE ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 23 Haziran 2021 22:24
BEM-BİR-SEN'DEN SASKİ'YE ZİYARET
Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever beraberinde Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli SASKİ Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık’ı makamında ziyaret etti.
Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever beraberinde Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli  SASKİ Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık’ı makamında ziyaret etti.


Ziyaretin çok yararlı geçtiğini ifade eden Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, şehirdeki bir çok kamu kurum ve kuruluşunun olduğu gibi, SASKİ' nin de çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirtti.


SASKİ Genel Müdürü Dr. Bahattin Yanık ise, Genel başkan yardımcısı Nurettin Sever ile Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretlinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Karadeniz' in güzide şehri Samsunumuzun gelişmesi ve kalkınması için,  birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehrimizde yaşayan kıymetli halkımıza kesintisiz ve kaliteli hizmet sunmak için mesai mefhumu gözetmeden çalışmaya devam ediyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız” diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.