Başpehlivan Recep Kara Kırkpınar'a göz kırptı

SPOR Haber Girişi : 24 Mayıs 2016 01:53
Başpehlivan Recep Kara Kırkpınar'a göz kırptı
Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesi'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kılcıklı Mahmut Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanı, finalde rakibi Güngör Ekin'i yenen Recep Kara oldu.
SAMSUNLU GÜREŞÇİ ER MEYDANLARINDA FIRTINA ESTİRİYOR

Ergene ilçesi Velimeşe Mahallesi'nde bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kılcıklı Mahmut Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanı, finalde rakibi Güngör Ekin'i yenen Recep Kara oldu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Velimeşe Güreş Ağası Kani Tezcan'ın ev sahipliğinde Velimeşe güreş alanında düzenlenen güreşlere Kırkpınar Güreşlerinde de boy gösteren 16'sı başpehlivan olmak üzere 100'ü aşkın güreşçi katıldı.

Rakiplerini birer birer birer deviren ve finalde Güngör Ekin ile karşılaşan Recep Kara, Velimeşe güreşleri başpehlivanı oldu.

Güreşseverlerin ilgiyle izledikleri güreşler ile ilgili olarak konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bir geleneği yaşattıkları için mutlu olduğunu ifade ederek, 
"Kırkpınar 650 yılı aşkın süredir yaşatılıyor. Ne mutlu bizlere ki bu bu geleneği devam ettiriyoruz" dedi.
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ödül töreni sırasında ise Velimeşe güreşlerinin Başpehlivanı Recep Kara'yı tebrik ederek Kırkpınar Güreşleri'nde de başarı diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.