Başkan Sarıcaoğlu: Daha güzel Kavak için yola devam

SAMSUN HABER Haber Girişi : 14 Eylül 2021 11:01
Başkan Sarıcaoğlu: Daha güzel Kavak için yola devam
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Göçebe Mahallesinde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceleyerek: 'Bizim için hizmette sınır yoktur. Yola devam' dedi.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Göçebe Mahallesinde devam eden yol genişletme çalışmalarını inceleyerek: "Bizim için hizmette sınır yoktur. Yola devam" dedi.  

SARICAOĞLU: VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ İÇİN BÜTÜN İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ

Sarıcaoğlu: "Gece gündüz devam eden çalışmalarımızla mahallelerimiz modern görünüme kavuşacak. Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı ulaşıma sahip olabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz.  Cadde ve sokaklarımıza ördüğümüz taşlarla güzel bir görünüme kavuşturuyoruz. Gönül belediyeciliği vatandaşa hizmetten geçiyor. Vatandaşlarımızın memnuniyeti için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bizim felsefemizde hizmette sınır yoktur " diyerek konuştu.

Vatandaşlar Kavak ilçesinin bir şantiyeye döndüğünü belirterek: "Başkanımız Sn. İbrahim Sarıcaoğlu'nun çalışmalarından memnunuz. İlçemiz şantiye alanı gibi. Her gün daha da gelişen Kavakla gurur duyuyor, başkanımıza teşekkür ediyoruz" dediler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.