BAŞKAN MUSA AYDIN'DAN SAMSUN'DA BİR DİZİ ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 31 Ağustos 2021 20:54
BAŞKAN MUSA AYDIN'DAN SAMSUN'DA BİR DİZİ ZİYARET
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret eden başkan Musa Aydın güreş takımı kurduğu için kendisine teşekkür ett

BAŞKAN MUSA AYDIN'DAN SAMSUN'DA BİR DİZİ ZİYARET


Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Samsun'da bir dizi ziyaretlerde bulundu. 


Musa Aydın ilk  olarak Samsun Gençlik ve Spor il Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Samsun'lu güreş ailesiyle bir araya gelerek kahvaltı yaptı.  


Kahvaltının ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret eden başkan Musa Aydın  güreş takımı kurduğu için kendisine teşekkür etti.


Belediye Başkanı Mustafa Demir'de Vezirköprü Kunduz Yaylası Yağlı Güreşlerinin geleneksel hale getirileceğinin müjdesini verdi. 


Ziyarette Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş ve İl Güreş Temsilcisi Harun Erkan'da Başkan Musa Aydın'a eşlik etti. 


Başkan Musa Aydın daha sonra Çarşamba Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Halit Doğan'ı ziyaret etti. 


Çarşamba  Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Çarşamba Belediye Spor Kulübü Başkanı İsmet Alkul ve Ayvalık Belediye Başkanı Mustafa Berber'de ziyarette yer alan isimlerdi. 


Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'ın son durağı Canik Belediyesi oldu. Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı'yı ziyaret eden Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Sandıkçı ile  sohbet etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.