• İHSANBAŞKAN

BAŞKAN MUSA AYDIN'DAN İSMET BÜYÜKATAMAN'A ZİYARET

SPOR Haber Girişi : 03 Eylül 2021 23:04
BAŞKAN MUSA AYDIN'DAN İSMET BÜYÜKATAMAN'A ZİYARET
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ı ziyaret etti
BAŞKAN MUSA AYDIN'DAN İSMET BÜYÜKATAMAN'A ZİYARET

Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ı ziyaret etti. 

İkili Türk güreşinin son durumu ve geleceğini masaya yatırdı. Güreşin ata sporumuz olduğuna dikkat çeken Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın "Güreşin başarısının artması için yeni kulüplere ihtiyaç var. Bu konuda özellikle yerel yönetimlere büyük iş düşüyor. Belediyelerin desteği ile kurulacak olan yeni kulüplerden yetişecek sporcularımız bizleri uluslararası alanda en iyi şekilde temsil edecekler" dedi. 

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise Türk Güreşinin ilerlemesi için üzerlerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek " Başta Amasya , Erzincan, Manisa, Osmaniye, Çankırı, Kütahya olmak üzere bir çok belediyelerde güreş takımının kurulması ve güreşin tabana yayılması için gerekli çalışmaları hemen başlatacağız" dedi. 

Başkan Musa Aydın Türk güreşine yaptığı katkılardan dolayı MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'a teşekkür ederek kendisine Milli Takım eşofmanı hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.