Başkan Demirtaş'ın Kurban Bayramı Mesajı

SEÇİM HABERLERİ Haber Girişi : 13 Ekim 2013 23:00
Başkan Demirtaş'ın Kurban Bayramı Mesajı
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm İslam aleminin ve hemşehrilerinin bayramını kutladı.
İlkadım Belediye Başkanı Necattin DemirtaşKurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında tüm İslam aleminin ve hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Başkan Necattin Demirtaş, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar sevginin, şefkatin, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Gönüllerin yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği bayramlar, birlik ve beraberliğimizin temel taşlarından biri olarak görülmelidir. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, sadece bayram günleriyle sınırlı tutmayarak, yaşamımızın her anında hatırlamalıyız. Kardeşlik duygularının tüm kalpleri sardığı, birlik ve beraberliğin güçlendiği Kurban Bayramı'nda tüm milletimizin ve İslam aleminin barış ve huzur içinde sağlıklı bir bayram geçirmelerini temenni eder, tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı'nı kutlarım." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.