• İHSANBAŞKAN

Bakan Kılıç'a 'Yaşar Doğu'nun Hayatı isimli kitabı hediye ettiler

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 17 Nisan 2016 22:10
Bakan Kılıç'a 'Yaşar Doğu'nun Hayatı isimli kitabı hediye ettiler
SAMDEF Yönetim Kurulu Üyeleri makamında ziyaret ettikleri Bakan A. Çağatay Kılıç'a 'Yaşar Doğu'nun Hayatı isimli kitabı hediye ettiler
SAMDEF Yönetim Kurulu Üyeleri makamında ziyaret ettikleri Bakan A. Çağatay Kılıç'a 'Türk Güreşinin Sembol İsmi Yaşar Doğu' isimli kitabı hediye ettiler 

SAMDEF'ten Bakan Kılıç'a anlamlı ziyaret


Mayıs Ayında Bursa'da düzenlenecek olan Samsunlular Günü etkinliği dolayısıyla bir dizi ziyarette bulunan SAMDEF Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Sn. A. Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret ederek etkinliğe davet ettiler. 


Bakan Kılıç'a 'Yaşar Doğu'nun Hayatı isimli kitabı hediye ettiler


Bursa Yaşar Doğu Derneği Başkanı Dursun Koç ve SAMDEF Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Savaş Otruş, Gençlik ve Spor Bakanı Sn. A. Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret ederek kendisine Arş. Yazar Ahmet Seven'in yazdığı "'Türk Güreşinin Sembol İsmi Yaşar Doğu'  isimli kitabı hediye olarak takdim etti. Bakan Kılıç bu anlamlı hediyeden büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.