• İHSANBAŞKAN

AYVACIK MTAL'DEN KİTAP OKUMA VE TANITIM ETKİNLİĞİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Mayıs 2021 10:00
AYVACIK MTAL'DEN KİTAP OKUMA VE TANITIM ETKİNLİĞİ
Ayvacık MTAL Okul Müdür Yardımcısı,Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sinan GÜNEY'in proje ortağı olarak yürüttüğü KAHRAMAN KİM? adlı e twinning projesinin 7. kitabı olan "MİLLİ MÜCADELENİN KADIN KAHRAMANLARI" isimli kitabın sunumu zoom üzerinden kitap yaza

"MİLLİ MÜCADELENİN KADIN KAHRAMANLARI" KİTAP TANITIM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ


Samsun - Ayvacık MTAL Okul Müdür Yardımcısı,Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sinan GÜNEY'in proje ortağı olarak yürüttüğü KAHRAMAN KİM? adlı e twinning projesinin 7. kitabı olan "MİLLİ MÜCADELENİN KADIN KAHRAMANLARI" isimli kitabın sunumu zoom üzerinden kitap yazarı Ahmet SEVEN'in söyleşisi ile gerçekleştirildi.

Sunum ayrıca instagram üzerinden de canlı yayınlandı. Etkinlik proje ortağı öğretmenler ve öğrencilerin katkılarıyla daha da verimli hale dönüştü. Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN, sunumunda Türk kadınının önemi, değeri ve tarih sahnesindeki yerine  değinip Milli Mücadele yıllarındaki göstermiş olduğu özverisinden bahsetti.  Proje ortağı öğretmen ve öğrenciler de sunuma hem görüş bildirerek hem de sorular sorarak katıldı. Verimli bir ortamda geçen program da katılımcılar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.  


Projeye katkılarından dolayı başta Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN'e, tüm katılımcı öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz dediler.


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet SEVEN'de böyle anlamlı bir projede kitabıyla yer almasından dolayı ilgililere teşekkür etti.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.