• İHSANBAŞKAN

Ayvacık Mtal'de İstanbul'un Fethi ve Necip Fazıl konuşuldu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Mayıs 2021 14:04
Ayvacık Mtal'de İstanbul'un Fethi ve Necip Fazıl konuşuldu
Samsun-Ayvacık MTAL Müdür Yardımcısı, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sinan Güney'in proje ortağı olarak yürüttüğü KAHRAMANIN KİM? isimli e twininnig projesi kapsamında Necip Fazıl KISAKÜREK'in ölüm yıl dönümü ve İstanbul'un fethi unutulmadı.

İSTANBUL'UN FETHİ VE İSTANBUL AŞIĞI NECİP FAZIL KISAKÜREK'İN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ ANISINA PROGRAM DÜZENLENDİ


Samsun-Ayvacık MTAL  Müdür Yardımcısı, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sinan Güney'in proje ortağı olarak yürüttüğü KAHRAMANIN KİM? isimli e twininnig projesi kapsamında Necip Fazıl KISAKÜREK'in ölüm yıl dönümü ve İstanbul'un fethi unutulmadı.


Proje ortağı Ayvacık Mesleki ve Teknik Andolu Lisesi Öğretmeni Sinan Güney ve Ayvacık Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Sevim Yenigün'ün koordinatörlüğünde proje ortağı öğrenciler tarafından İstanbul aşığı Necip Fazıl KISAKÜREK'in "CANIM İSTANBUL" şiiri seslendirildi ve Necip Fazıl'ın kişiliği ve edebi kimliği anlatıldı. Bu etkinlik ile pandemi sürecinde eğitim ve öğretimden uzak kalan öğrencilerin milli ve manevi değerlerin unutmasını engellemek, Necip Fazıl KISAKÜREK'i ölüm yıl dönümünde hatırlatmak ve İstanbul'un fethini kutlamak amaçlandığı bildirildi.


AYVACIK MTAL MÜDÜRÜ EBRU ÜLKER TEŞEKKÜR ETTİ


Samsun-Ayvacık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi MTAL Müdürü Ebru Ülker Öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.