• İHSANBAŞKAN

AYVACIK GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ BERBER'E ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 28 Temmuz 2020 08:11
AYVACIK GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ  BERBER'E ZİYARET
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı ve Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun Hayatı kitabının yazarı Ahmet Seven Ayvacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Berberi ziyaret etti.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı ve Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu'nun Hayatı kitabının yazarı Ahmet Seven Ayvacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Berberi ziyaret etti.

Ahmet Seven ziyaretle ilgili olarak: 
 
"Büyük emekler harcayarak Atasporumuza şampiyon güreşçiler yetişmesine sebep olan, Kavak Güreş Eğitim merkezinde 14 yıl gayretli çalışmalarına şahit olduğum çalışkan samimi dostum kardeşim Ayvacık Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Berber Kardeşimi ziyaret ederek başarılar diledim. Kendisiyle güreş üzerine güzel bir sohbet yapma imkanı bulduk. Ayrıca Ayvacıklı Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mustafa Dağıstanlı üzerine de konuştuk. İlgisi ve misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İki fotoğraf karesi ile de Ayvacık'ın doğal güzelliğine dikkat çekmek istedim." dedi.

Ayvacık Gençlik ve Spor İlçe Müdür Mustafa Berber de; 
"Samsun Yazarlar Derneği Başkanı ve Büyük Şampiyon Yaşar DOĞU' nun hayatını kitaba alan değerli abim Ahmet Seven ziyaretime geldi. Çok memnun oldum. Doğa harikası ilçemizin güzelliklerini görünce doğayı çok seven biri olarak saklı cennette fotoğraflar çektirdi.ayağına sağlık abi" dedi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.