Artık nasıl 'Ben sizin bacınızım' diyeceksiniz Meral Hanım?

GÜNDEM Haber Girişi : 08 Kasım 2021 12:05
Artık nasıl 'Ben sizin bacınızım' diyeceksiniz Meral Hanım?
Artık nasıl 'Ben sizin bacınızım' diyeceksiniz Meral Hanım? Aile yakınlarına nasıl yaklaştıracaksınız. Lütfen bu asaletsizi kamusal alandan uzak tutunuz.
Artık nasıl 'Ben sizin bacınızım' diyeceksiniz Meral Hanım?

Lütfüyü kamusal alandan uzak tutunuz.

Kaçak diktiği binalar ortaya çıktı, yıkıldı, ses etmediniz... Batırdığı usulsüz kredileri patladı, gazeteler günlerce yazdı, oralı olmadınız...

Adamlarına işini yapan gazetecileri dövdürdü, burunlarını kırdırdı, gıkınızı çıkarmadınız... Sosyal medyada, Whatsapp mesajlarında bir trol gibi insanlara küfürlerle, hakaretlerle, tehditlerle saldırdı, görmezden geldiniz.

Devletin kendisine tahsis ettiği çakarlı aracını, emniyet şeridinde Tiktok partisi yapsınlar diye çocuklarına verdi, güldünüz geçtiniz... Hatta tuttunuz, FETÖ'nün medya imamları tutuklanırken "Onlar teröristse ben de teröristim" diye çırpınan bu kriptoyu milletvekili listesine koydunuz. Yetmedi partinizin grup başkanvekili seçtiniz.

Burada keselim, zira saymakla bitecek gibi değil cemiyet zararlısının rezaletleri ve Meral Akşener'in suskunlukları... Ama her şeyin bir sınırı var Meral Hanım... Bugüne kadar merak ettiğimiz sebeplerle koruduğunuz, kolladığınız, ödüllendirdiğiniz safra fena kokmaya başladı.

Denemesi bedava. Önümüzdeki il gezinizde yine bu adamı alın yanınıza ve kitleye her zamanki gibi "Ben sizin bacınızım..." diye seslenin... Görün bakın nasıl "reaksiyon" alıyorsunuz. Emin olun ki herkesten önce İYİ Partili bacılarınız sizi tefe koyar.

Bu asaletsiz lütfü T. TC. Vatandaşlığından çıkarılmalıdır.

Vekilliği düşürülmelidir.

Kamusal alandan uzak tutulmalıdır. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.