• İHSANBAŞKAN
GENEL Haber Girişi : 28 Ağustos 2021 13:36

ANDIRIN'DA ŞAİRLER, YAZARLAR VE OZANLAR İMZA GÜNÜ

ANDIRIN'DA ŞAİRLER, YAZARLAR VE OZANLAR İMZA GÜNÜ
Andırın Belediyesi ve Andırın Gelişim Platformu tarafından 1. Şairler Yazarlar ve Ozanlar imza günü düzenlendi.

ANDIRIN'DA ŞAİRLER, YAZARLAR VE OZANLAR İMZA GÜNÜ

     Andırın Belediyesi ve Andırın Gelişim Platformu   tarafından 1. Şairler Yazarlar ve Ozanlar  imza günü düzenlendi.

    Andırın Kışla Bahçesinde düzenlenen programda Andırınlı Yazar ve Şairler kitaplarını imzaladı.

     Açılışta bir konuşma yapan Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Andirin'ın yetiştirdiği şair, yazar ve ozanları biraraya getirerek eserlerini tanıtmak, ıleriki kuşaklara onların eserlerini taşımak adına geleneksel hale getireceğimiz imza gününe yoğun bir ilgi oldu. Önümüzdeki dönemlerde bunu daha geniş kapsamlı düzenleyerek yazar ve şairlerimizi tanıtacağız.  Dedi.

    Andırın Gelişim Platformu Başkanı Emekli Vali Yardımcısı Ahmet Narinoğlu ise konuşmasında; "Bu topraklarda doğmuş, Şair, yazar ve ozanlarımızı hem eserleri hemde kendilerini burada sizlerle buluşturmak, onlarla sizleri tanıştırmak adına Belediyemizle birlikte bu organizasyonu düzenledik, yaklaşık 20'ye yakın şair, yazar ve ozanlarımızı bu tarihi Kışla Bahçesinde sizlerle buluşturduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Dedi.

     Yoğun bir ilginin olduğu imza gününde yazarlar kitaplarını imzalayarak okuyucularla sohbet etti.

   Imza gününde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'de Stant açarak Kahramanmaraşlı yazarların ve Belediyenin Kültür hizmetleri tarafından yayınlanan eserleri sergiledi. 

(ANDIRIN POSTASI)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.