Yanlış yapıyorsunuz Ali Yalçın!

Memur-Sen'e yakışmayan iş bırakma eylemi

 

Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bir günlük iş bırakma kararına uyarak iş bırakan şube müdürü, uzman, araştırmacı ve müfettiş kadrosunda çalışan eğitim çalışanlarıyla birlikte geniş katılımlı bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

Genel Başkan Yalçın; "Biz işler aksasın diye değil, eğitim bürokrasisinde iş barışını bozan, huzurunu kaçıran, verimini olumsuz olarak etkileyen ve dengeleri bozan bir yanlıştan dönülsün diye iş bırakma kararı aldık. TBMM bu yanlışı düzeltsin. Eğitimcileri bölen ayrıştıran değil, birleştiren ve bütünleştiren bir Öğretmenlik Meslek Kanunu hazırlasın. Tarihi fırsat kaçırılmasın." çağrısı yaptı.

 

Eğitim Bir Sen iş bırakma eylemi yapmamalı 

Yanılş örnek oluyorsunuz dıaha kötüye yol açıyorsunuz

Yanlış yapıyorsunuz Ali Yalçın!

Ülkemizin zor günler yaşadığı şu dönemde iş bırakma eylemi yaparak hükumeti yetersiz görme noktasına getiremezsiniz. Bu ülkede iş bırakılarak hak aranmaz. Bıraktığınız iş gününde yevmiyenizi alıyorsunuz. Bu helal midir? Eğitmleriyle sorumlu olduğunuz çocuklarımızın derslerinden çalarak, milletin cebinden para çıkarak eylem olmaz.

 

Önce öğretmeniz diyorsanız öğretmen gibi davranın

 

Bunu karşıt sendikalar yapabilir. Siz bu eylemi yaparken kopyala yapıştır anlayışı ile  mi yapıyorsunuz? Örnek olmanız gereken yerde yanlış kapıların açılmasına sebep oluyorunuz. Paranızı devletten alıyor devlete karşı iş bırakma eylemi yapıyorsunuz. Millet olarak iş bıraktığınız gün aldığınız bu parayı helal etmiyoruz. 


02.10.2024 18:02:56