SAMSUNLU YAZARLARDAN MESLEKTAŞ ZİYARETİ

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı aynı zamanda kendisi de Gazeteci - Yazar olan Ahmet Seven’e dostları yeni görev yeri olan İlkadım Belediyesine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunarak sorunlarını iletiler

 Samsun Yazarlar Derneği Başkanı aynı zamanda kendisi de Gazeteci - Yazar olan Ahmet Seven’e dostları yeni görev yeri olan İlkadım Belediyesine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunarak sorunlarını iletiler.

 

İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcılığına  görevine getirilen Ahmet Seven’i şair-yazar arkadaşları makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletiler. İlkadım Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen ziyarete M. Halistin Kukul, Ersin Erge, Mehmet Albayrak, Ali Kayıkçı, Mehmet Karalı katıldı. Ali Kayıkçı ziyarette yaptığı konuşmada, İlkadım ilçesinde zor hayat şartları altında faaliyetlerini sürdüren yazarlara ve eserlerine sahip çıkılması için vatandaşlarımızın üzerine düşen görevi yerine getirilmesini istedi.

İlkadım Belediyesinin kültürel ve sanatsal aktivitelerle her platformda gazeteci-yazarlara destek olacağını ifade eden Başkan Yardımcısı Ahmet Seven, Bilgi toplumu olabilmek için her şeyden önce en sağlam ve doğru bilgi kaynağı olan kitaplardan daha iyi faydalanmamız gerekiyor dedi.Bu memleketin yetiştirdiği şair ve yazarlarımız başta olmak üzere çok önemli fikir ve düşünce insanlarını ilerleyen zamanlarda İlkadım Belediyesi olarak yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Seven,”İlkadım’da yaşayan halkımızı yazarlarımızla söyleşiler, kitap imzalama ve şiir dinletileri gibi kültürel eltkinliklerle vatandaşlarımızı yazar ve şairlerimizle buluşturma imkanı sunacağız “dedi.

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şair-yazarlar İlkadım Belediyesinin sanata ve sanatçıya verdiği destekten ötürü Başkan Necattin Demirtaş’a teşekkür ettiler.


18.09.2012 19:59:33