Samsun Yazarlar Derneğinden Bem Bir-Sen'e ziyaret

Samsun Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem Bir-Sen) Samsun Şube Başkanlığını ziyaret etti.

 Samsun Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem Bir-Sen) Samsun Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Yeni hizmet binasına taşınarak hizmet vermeye başlayan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem Bir-Sen) Samsun Şube Başkanlığını ziyaret eden Samsun Yazarlar Derneği  Başkanı Ahmet Seven ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şube Başkanı Nurettin Sever'e hayırlı olsun dileğinde bulundular.


Ziyarette Samsun Yazarlar Derneği Başkan Yardımcısı Sami Kesmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Kan ve  Ahmet Köksal'da hazır bulundu.
 

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem Bir-Sen) Samsun Şube Başkanı Samsun Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: "Samsun'da sivil toplum kuruluşlarının her geçen gün daha etkin ve yetkin hale gelmeleri gurur vermektedir. Sohbet etme imkanı yakaladığımız ziyarette çalışmalarımız hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Samsun Yazarlar Derneği'ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.  






26.03.2016 17:41:08