ÖĞRETMEN KALLEŞÇE Mİ ÖLDÜRÜLDÜ İNTİHAR MI ETTİ?

Siirt'in Baykan İlçesi'nde öğretmenlik yapan ve Siirt kent merkezindeki polisevinin 4'üncü katındaki bir odada kalan öğretmen Elif İpek Koçtürk, iddiaya göre akşam saatlerinde çıkan çatışma nedeniyle geçirdiği bunalım sonucu, pencereden atlay

ARTIK TÜRKİYE'NİN DE BİR ESMA'SI VAR
BÖYLE BİR ÖĞRETMEN İNTİHAR EDEBİLİR Mİ?
ANCAK VURULARAK ŞEHİT OLUR 
ELİF İPEK KOÇTÜRK'ÜN ARKADAŞLARI SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI PAYLAŞIMLARDA 'O İNTİHAR EDECEK BİRİSİ DEĞİLDİ. İNANÇLIYDI. VURULARAK ÖLDÜĞÜNÜ BİLİYORUZ' DİYEREK YAPTIKLARI PAYLAŞIMLAR DİKKAT ÇEKTİ. 
ARKADAŞLARI YAPTIKLARI PAYLAŞIMLARDA ONUN ŞEHİT OLDUĞUNA YER VERDİLER.
ARKADAŞLARI:
İdeaist bir öğretmen.
Örnek bir Öğretmen.
Müslüman evladı müslüman bir kadın.
İntihar edemez ...
DİYORLAR.
İŞTE ELİF İPEKKOÇTÜRK'ÜN ÖLÜMDEN EVVEL PAYLAŞTIKLARI
  • Serdar Çapulcuoğlu Böylesine idealist bir öğretmen nasıl canına kıyar ,acaba gerçekten intihar mı etti! araştırılmasında fayda var düşüncesindeyim ,konuyu takip etmek lazım ,,cumhuriyet savcılığına ihbar olsun yazdığım,..
  • TC Sezer Biler Yüksekdağ Mekanı cennet olsun başımız sağolasın
  • Emin Çağlar Boylesnine tutkulu bi insanın kaybını yaşamak çok acı Allah sabır versin geride kalanlara

  • Hatice Tümtürk Allah rahmet eylesin.mekani cennet olsun insallah

  • Gülcan Karaca Allah rahmet etsin
  • Esra Aydin Ağkuş Biz kardesimizin oyle bisey yapacagina ihtimal vermiyoruz.arastirilmali bu erken ölüm cigerlerimiz yandi
  • Birkul Rıza Kaplan Ah hakkı inciten, ahh vicdanını inciten, ahh insanlığı insafi inciten elbet masum hakkını sorarken daha dehşetli incineksin sen. Bu kahroldum demelerin yanında hikaye olacak senin. Daha dahada yürekten kahrolacak, kendini bitirmeden kahrolman bitmeyecek. 
    Zalim kendine zulmeder, şefkat eden kendine şefkat eder. Zarara kendin girdin, şefkat edeni bulamazsın nefsim.
2009 YILINDA ZEYTİNBURNU İMAMHATİP LİSESİNİ BİTİREN ELİF İPEK KOÇTÜRK SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ MEZUNUYDU
SONUCU OTOPSİ RAPORU BELİRLEYECEK 
Ajanslar, intihar eden öğretmenin sosyal paylaşım sitesinde göndermiş olduğu mesajı gerekçe gösterilerek öğretmenin olaylardan etkilenip inthar ettiğini manşet yaptı, ancak ölüm nedeni henüz kesinleşmiş değil.Ajanslar ayrıca öğretmenin 4. kattan atlayarak intihar ettiğini yazmış. Öğretmenin 4. kattan atlamadığı, birinci katta öldüğü, tek kesin olan ölüm nedeninin boğulma olduğudur.  
HABERİ BÖYLE VERDİLER...
Siirt'in Baykan İlçesi'nde öğretmenlik yapan ve  kent merkezindeki polisevinin 4'üncü katındaki bir odada kalan öğretmen , iddiaya göre akşam saatlerinde çıkan çatışma nedeniyle geçirdiği  sonucu, pencereden atlayarak yaşamına son verdi.

Kayseri nüfusuna kayıtlı olan ancak Muğla'da yaşayan ve Siirt'in Baykan İlçesi'ndeki Gazi Mustafa Kemal Orta Okulu'nda öğretmenlik yapan Elif İpek Koçtürk, bugün akşam saat 18.30'da kaldığı polisevinin 4'ncü katındaki odasının penceresinden atlayarak intihar etti.

Olay yerinde yaşamını yitiren Koçtürk'ün en son 7 Ekim tarihinde yakınları ile twiter ve facebook sosyal paylaşım sayafası üzerinden görüştüğü ve  sesleri karşısında çok etkilendiğini aktardığı görüldü. İlk kez bu kadar uzun süre silah seslerini duyduğunu yakınlarıyla paylaşan Koçtürk'ün takipçilerine "Allah, polis ve askere yardımcı olsun. En kötüsü yalnızım. Çok korkuyorum" diye yazdığı görülüyor.

ŞEHİT ÖĞRETMEN ELİF İPEK KOÇTÜRK 11 EKİM 2014 TE MEMLEKETİ KAYSERİ 'nin YAHYALI ilçesine bağlı DEREBAĞ KASABASI' nda DEFNEDİLECEK

ALLAH ŞEHİDİMİZE RAHMET EYLESİN MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

ÖĞRETMEN ELİF İPEK KOÇTÜRK'ÜN EVİNDE BESLEDİĞİ KUŞLAR'DA YETİM KALDI


10.10.2014 10:55:41