Mümin Yıldıztaş'tan Samsun Yazarlar Derneğine ziyaret

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Tarihçi/Yazar Mümin Yıldıztaş Samsun Yazarlar Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Ahmet Seven'le görüştü.

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Tarihçi/Yazar Mümin Yıldıztaş Samsun Yazarlar Derneğini ziyaret etti.

 

İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Tarihçi/Yazar Mümin Yıldıztaş Samsun Yazarlar Derneğini ziyaret ederek dernek başkanı Ahmet Seven'le görüştü. 

 

Samsun'da devam eden kültürel faaliyetler hakkında bilgi veren Ahmet Seven İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Mümin Yıldıztaş'ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

Mümin Yıldıztaş Samsun Yazarlar Derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek: " Samsun Yazarlar Derneğinin Samsunun kültürel hayatında önemli bir yeri olduğunu görüp izliyoruz. Bu anlamda ciddi bir katkı sunduğundan kuşkum yoktur. Son yıllarda Samsun'da şair ve yazarlarımızın yayınladıkları kitaplarla edebiyat dünyamızda yerlerini aldıklarını görmek beni mutlu ediyor. Kuşkusuz şehrin kültüründe şair ve yazarların önemli bir payı vardır. Bu gelişmeler son derece memnuniyet vericidir" diyerek konuştu.

 

 

 


04.08.2024 09:37:08