MHP Vezirköprü'de büyük İftar buluşması

MHP’de son dönemlerde yaşanan hareketlilik artık iftar sofralarına da yansımış durumda. Geçtiğimiz günlerde MHP Canik teşkilatından sonra Vezirköprü teşkilatının da vermiş olduğu iftar yemeğinde izdiham yaşandı.

MHP’de son dönemlerde yaşanan hareketlilik artık iftar sofralarına da yansımış durumda. Geçtiğimiz günlerde MHP Canik teşkilatından sonra Vezirköprü teşkilatının da vermiş olduğu iftar yemeğinde izdiham yaşandı. Partililer MHP şaha kalktı yorumları yaparken, yerel seçimlerde ise tüm belediyeleri alacağız diyen MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç’ta iddialı konuşuyor.

MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç,” Birlikte bütünlük vardır. Birlikte fazilet, erdem, ahenk, diğeri için fedakârlık vardır. Bir olacağız, diri olacağız”

Vezirköprü MHP İlce Başkanlığınca "BEMSA" düğün salonunda düzenlenen geleneksel iftar yemeğine Vezirköprülüler ve partililer yoğun ilgi gösterdi. Parti tabanından yaklaşık bin beş yüz kişinin katıldığı dev bir organizasyona, MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ve Yönetim kurulu üyeleri, Havza İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar, Ladik İlçe Başkanı, Ömer Kanoğlu, Vezirköprü İlçe Başkanı Hüseyin Keskin, Ülkü ocakları Başkanı Mehmet Batuhan Örs, İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek ile Vezirköprülüler Dernek Başkanı Recep Aslan ile kalabalık vatandaş topluluğu ve STK Temsilcilerinin yanı sıra Saadet Partisi ilçe teşkilatı ve CHP ilçe yönetimi ve Zaman Gazetesi ilçe temsilcisi katıldı.

İftar saatine kadar okunan Kur’an-ı Kerim katılımcılar tarafından huşu içinde dinlendi. Ezanın okunmasının ardından iftar duası yapıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Hüseyin Keskin, konuşmasında davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, ülkemizin sıkıntılı olduğu bu günlerde bu denli birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu, geçmiş seçimlerde yaşanan ve endişe duydukları konuları anlatan MHP Vezirköprü ilçe Başkanı Hüseyin Keskin, Vezirköprü’de MHP gerçeğini kimse yok sayamayacağını söyledi. 

Mübarek Ramazan ayında birlik beraberliğimizi pekiştirmemiz gerekir diyen MHP İl Başkanı Kılıç, iftar yemeği için teşkilatı adına Başkan Hüseyin Keskin’e teşekkür etti. Kılıç konuşmasında,“Muhterem dava arkadaşlarım; eşinizle, dostunuzla, çocuklarınızla, sevdiklerinizle nice Ramazanlara ulaşmanızı dilerim. Ülkücü hareketin birlik ve beraberlik içerisinde iktidara yürümesini Cenabı Mevla’dan niyaz ediyorum.”diyerek duygularını dile getirdi. Ülke ciddi sıkıntılardan geçiyor diyen MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, bu dönemde dimdik ayakta kalmalıyız. Teşkilatımızın böyle günlerde bir birini yalnız bırakmaması bizlere gurur veriyor. MHP olarak daha nice organizasyonlarda buluşup, birlik ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Tüm İslam âleminin Ramazan ayı hayırlı mübarek olsun” diye konuştu. İftar yemeğine katılan bütün kardeşlerime bu manevi havayı bizlere teneffüs ettirdiklerinden dolayı teşekkür ediyorum diyen Başkan Kılıç, Bu güzide camia mensuplarının, burada göstermiş olduğu birlik ve beraberlikten gurur duyuyorum. ,” Birlikte bütünlük vardır. Birlikte fazilet, erdem, ahenk, diğeri için fedakârlık vardır. Bir olacağız, diri olacağız. Her ilçemizde iftarlarımız olacak. Her mahallede iftarlarımızı yapacağız. Halkımızla bir olup, iktidara emin adımlarla yürüyeceğiz."dedi.

İnsanların yalnız yaşayamayacağını ifade eden MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, “maddi bir şeye ihtiyaç duyuyorsak, sevgi-muhabbet-dostluk gibi manevi alanlarda da diğer insanlara ihtiyaç duyarız dedi. MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar ise, Allah Adem ile Havva’yı yaratarak beraberlik ve birlikteliğin ilk başlangıcını oluşturmuştur. Temelimizde sevgi olan partimiz için tüm gücümüzle çalışacaklarını söyledi.  Mübarek ramazan ayı nedeniyle bir araya geldiklerinin altını çizen Ladik Belediye Başkanı Mehmet Karahan ise, “Allah’a hamdolsun. Allah’a çok şükür birlik ve kardeşliğimize, Çok şükür sizin gibi dostları veren Allah’ıma, Allah nice ramazanlarda, bayramlarda birlikte olmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

Vezirköprü Dernek Başkanı Recep Aslan ise, “Biz dernek yönetimi olarak her zaman şunu ifade ettik. Dedik ki, bu beden bu memlekete ve ilçemize çalışacak, insanlara ihtiyacımız var. Bizim bir tek amacımız var. Vezirköprü ilçemizin gerçekten hak ettiği hizmetleri hak ettiği zaman ve süre içerisinde yerine getirebilmek ve bunları başarabilmek. Bunları yaparken de hepsinden de önemlisi biraz önce Sayın İl başkanımızın ifade etmiş olduğu gibi bir tek şeye ihtiyacımız var değerli arkadaşlarım. O da birbirimize inanmak, birbirimize güvenmek, birbirimize sahip çıkmak, birbirimize sarılmak, yaptığımız her konuda ve her faaliyette hep birlikte aynı ilke doğrultusunda yürüyerek geleceğe, başarıya ve muzaffer olmaya doğru birlikte yürüyebilmektir. Vezirköprü ilçemiz için her kes elini taşın altına koymalıdır. Ğerçek olmayan projelerle insanlarımız kandırılmasın” dedi.


30.07.2012 20:14:12